Bejelentkezés

Regisztrálás


2015. június 06., szombat 23:10 Állati hírek

Egy kutya és egy patkány hihetetlen barátsága

Egy kutya és egy patkány hihetetlen barátsága

Hogy két ennyire különböző állat ennyire kiegészítse egymást, szinte páratlan.

Osiris kutya és Riff patkány terápiás állatok, akik közt olyan szoros kötelék alakult ki, hogy már az Instagramon is saját oldallal rendelkeznek.

A Chicagóban élő jószágok első találkozása akkor történt, amikor a gazdájuk befogadta és haza vitte a 3 hónapos Riff patkányt. A tenyésztett patkányok ideális háziállatok, mivel kis helyen is kényelmesen el tudnak élni, valamint mindennapjuk nagy részét a tisztálkodás teszi ki - és egy kicsit különböznek is a városi vadon élő fajtársaiktól.

Azonban Riff kevés időt tölt a ketrecében, mivel nagyon elfoglalt: ideje nagy részét a takarók közt tölti barátjábal, a 3 éves holland juhász kutyával, Osirissel.

Micsoda egy barátság! :)

1158 Utoljára frissítve: 2015. július 06., hétfő 12:58

Ezt olvasta már?

 • 2015. szept. 15. 08:13 Állati hírek
  Megmentette a kiscica életét a motoros, most együtt szelik az utakat
  Nevada és New Jersey között utazott az a férfi, aki önzetlenül segített egy árva, bajba jutott kiscicán. Az apróságon égési sérülések voltak, ezért a motoros a mellényébe csúsztatta a kicsit és magával vitte.
 • 2015. nov. 14. 08:47 Állati hírek
  Még mindig szenvedik a delfinek az olajkatasztrófát
  A mai napig vemhességi gondokkal küzdenek a louisianai partok menti Barataria-öböl palackorrú delfinjei a 2010-ben történt mexikói-öbölbeli olajkatasztrófa miatt.
 • 2016. okt. 20. 08:14 Állati hírek
  5 dolog, amivel megrövidíted a kutyád életét
  Mint minden gazdi, bizonyára Te is a lehető legjobbat akarod a kedvencednek. Egyes szokásokkal azonban akaratodon kívül is évekkel csökkentheted kutyusod várható élettartamát. Az alábbiakra éppen ezért mindenképpen figyelj oda.
 • 2015. szept. 11. 14:04 Állati hírek
  Loki nagy kalandja
  Loki farkas-kutya hibrid, van benne alaszkai malamut és husky. Gazdája szerint egy ebnek sem kellene lakásba vagy kertbe zárva töltenie az életét, ezért közzé tette a kedvencével közösen átélt kalandok fotóit: hátha ezzel inspirálni tud mindenkit arra, hogy magával vigye…
 • 2015. jún. 24. 18:09 Állati hírek
  Fogságban a nyílméregbéka sem veszélyes
  Nyilván hallottak már a nyílméregbékákról; a dél-amerikai indián törzsek előszeretettel kenegették a bőrükben felhalmozódott mérget a nyilaik hegyére, mert az így megmérgezett nyíllal még egy nagy testű állatot is le lehetett teríteni.

Segítsünk rajtuk!