Bejelentkezés

Regisztrálás


2015. június 06., szombat 23:10 Állati hírek

Egy kutya és egy patkány hihetetlen barátsága

Egy kutya és egy patkány hihetetlen barátsága

Hogy két ennyire különböző állat ennyire kiegészítse egymást, szinte páratlan.

Osiris kutya és Riff patkány terápiás állatok, akik közt olyan szoros kötelék alakult ki, hogy már az Instagramon is saját oldallal rendelkeznek.

A Chicagóban élő jószágok első találkozása akkor történt, amikor a gazdájuk befogadta és haza vitte a 3 hónapos Riff patkányt. A tenyésztett patkányok ideális háziállatok, mivel kis helyen is kényelmesen el tudnak élni, valamint mindennapjuk nagy részét a tisztálkodás teszi ki - és egy kicsit különböznek is a városi vadon élő fajtársaiktól.

Azonban Riff kevés időt tölt a ketrecében, mivel nagyon elfoglalt: ideje nagy részét a takarók közt tölti barátjábal, a 3 éves holland juhász kutyával, Osirissel.

Micsoda egy barátság! :)

1255 Utoljára frissítve: 2015. július 06., hétfő 12:58

Ezt olvasta már?

 • 2014. márc. 02. 10:55 Állati hírek
  Elképesztő videó: a tévé előtt lazít egy háziasított rénszarvas
  Az Euronews kommentár nélkül közölt felvétele szerint lakik Finnországban egy fiatal nő, aki a lakását egy háziasított rénszarvassal is megosztja. Az állat egy kosárkából eszegeti a konyhában a feltálalt zuzmókat, néha pedig tévét néz pihenésképpen. Ha sétálni indulnak, ugyanúgy póráz…
 • 2015. jún. 03. 07:14 Állati hírek
  Vajon létezik-e kutya-macska barátság?
  Vajon létezik-e kutya-macska barátság? Felsorolni is nehéz, hány ifjúsági regény és film szólt arról, hogy a kutya és a macska örök ellenség. Ki emlékszik a Frakkra? A Kutyák és macskák szupertitkos összeesküvésére? Bizony, az emberben élénken él a kép, hogy…
 • 2016. szept. 02. 11:09 Állati hírek
  Becsengettek - mi lesz a kiskutyával?
  Egy kutyánál az egyedüllét elfogadtatása és a helyzet megfelelően való kezelése mindig is nagy kihívás a gazdája részére. De nem lehetetlen, mint ahogy az ebből a cikkből is kiderül.
 • 2016. szept. 02. 10:48 Állati hírek
  Így védd kutyádat a szívférgességtől
  A szívférgesség a kutyák életét fenyegető megbetegedés, amelynek során súlyos panaszok léphetnek fel, és halállal is végződhet. A fertőzés kórokozóját szúnyogok terjesztik, és már hazánkban is egyre gyakrabban fordul elő.
 • 2014. márc. 13. 11:00 Állati hírek
  Az óceán tönkrement
  Egy ausztrál vitorlás versenyző döbbenetes beszámolója szerint tíz év alatt szinte kihalt a Csendes-óceán. A nyomasztó csend hökkentette meg Ivan Macfadyan newcastle-i vitorlásversenyzőt, aki nem először tette meg az utat Melbourne és Oszaka között Funnel Web nevű vitorlásán. Nem volt…

Segítsünk rajtuk!