Bejelentkezés

Regisztrálás


2015. június 06., szombat 23:10 Állati hírek

Egy kutya és egy patkány hihetetlen barátsága

Egy kutya és egy patkány hihetetlen barátsága

Hogy két ennyire különböző állat ennyire kiegészítse egymást, szinte páratlan.

Osiris kutya és Riff patkány terápiás állatok, akik közt olyan szoros kötelék alakult ki, hogy már az Instagramon is saját oldallal rendelkeznek.

A Chicagóban élő jószágok első találkozása akkor történt, amikor a gazdájuk befogadta és haza vitte a 3 hónapos Riff patkányt. A tenyésztett patkányok ideális háziállatok, mivel kis helyen is kényelmesen el tudnak élni, valamint mindennapjuk nagy részét a tisztálkodás teszi ki - és egy kicsit különböznek is a városi vadon élő fajtársaiktól.

Azonban Riff kevés időt tölt a ketrecében, mivel nagyon elfoglalt: ideje nagy részét a takarók közt tölti barátjábal, a 3 éves holland juhász kutyával, Osirissel.

Micsoda egy barátság! :)

1231 Utoljára frissítve: 2015. július 06., hétfő 12:58

Ezt olvasta már?

 • 2015. jún. 03. 07:14 Állati hírek
  Vajon létezik-e kutya-macska barátság?
  Vajon létezik-e kutya-macska barátság? Felsorolni is nehéz, hány ifjúsági regény és film szólt arról, hogy a kutya és a macska örök ellenség. Ki emlékszik a Frakkra? A Kutyák és macskák szupertitkos összeesküvésére? Bizony, az emberben élénken él a kép, hogy…
 • 2015. szept. 28. 06:59 Állati hírek
  Elárvult bébikenguruk mentésének szenteli az életét az ausztrál “Kenguru Dundee”
  Az ausztrál Chris Barnes egy különleges hivatást választott magának: árva kengurubébiket ment Közép-Ausztráliában. A “Kenguru Dundee” néven becézett férfi körülbelül 30 elárvult állatról gondoskodik, és olyan hírnévre tett szert, hogy saját tévéműsort is kapott.
 • 2015. aug. 27. 12:27 Állati hírek
  Kíváncsi kenguru sorfal várt egy ausztrál biciklist
  Nem mindennapi élményben volt része egy ausztrál férfinak, aki a Melbourne-től 23 kilométerre található Hawkstone Parkban bringázott. Ben Vezina egyszer csak egy csapat kenguru közé hajtott, akik egy idegig meredten bámulták a biciklist. (video)
 • 2014. jan. 24. 11:29 Állati hírek
  Hatalmas műpókkal ijesztget egy kis pók
  Már 2012-ben felfedezték azt a pókfajt, ami a hálójába akadt rovarokból, falevelekből és egyéb anyagokból saját méretéhez képest óriási műpókot épít a nála nagyobb ragadozók elriasztására. A Cyclosa nevű fajba tartozó állat teljesítményét most végre sikerült filmre rögzíteni.
 • 2015. jún. 17. 09:16 Állati hírek
  Törpe szarvasborjú született
  Mi más lenne a legaranyosabb, mint egy baba szarvas? Pláne ha ő egy törpeszarvas? Egy ilyen csöppség született a new yorki Queens Állatkertben 2015 május 12-én.

Segítsünk rajtuk!