Bejelentkezés

Regisztrálás


Címkék: macska állatbarát
2015. június 09., kedd 15:58 Állati hírek

Évek óta egy Tescóban él egy angol macska

Évek óta egy Tescóban él egy angol macska

Saját Facebook-oldala is van annak a macskának, amelyik egy angliai Tescóban lakik.

Évek óta egy angliai Tescóban lakik egy macska, akinek a helyiek egy saját Facebook-oldalt is készítettek.

Mango, a cirmos macska már évek óta a Devonban található Tiverton Tescójában él, és főleg a bejáratnál, vagy dobozokban szokott aludni. A macska korábban az üzlethelyiségbe is bement, de újabban már csak a bejárat körül szokott ténferegni – írja a brit The Telegraph.

A lap úgy tudja, a macska egyébként nem ergy kóbor állat, hanem van egy gazdája is, aki nem messze lakik a bolttól.

Nagy-Britanniában egy másik Tescónak is van egy saját macskája: az Orkney-szigeteken fekvő skót Kirkwall Tescójában is él egy szürke cirmos macska, neki is van egy saját Facebook-oldala.

520 Utoljára frissítve: 2015. június 09., kedd 16:05

Ezt olvasta már?

 • 2015. szept. 15. 08:13 Állati hírek
  Megmentette a kiscica életét a motoros, most együtt szelik az utakat
  Nevada és New Jersey között utazott az a férfi, aki önzetlenül segített egy árva, bajba jutott kiscicán. Az apróságon égési sérülések voltak, ezért a motoros a mellényébe csúsztatta a kicsit és magával vitte.
 • 2015. nov. 14. 08:47 Állati hírek
  Még mindig szenvedik a delfinek az olajkatasztrófát
  A mai napig vemhességi gondokkal küzdenek a louisianai partok menti Barataria-öböl palackorrú delfinjei a 2010-ben történt mexikói-öbölbeli olajkatasztrófa miatt.
 • 2016. okt. 20. 08:14 Állati hírek
  5 dolog, amivel megrövidíted a kutyád életét
  Mint minden gazdi, bizonyára Te is a lehető legjobbat akarod a kedvencednek. Egyes szokásokkal azonban akaratodon kívül is évekkel csökkentheted kutyusod várható élettartamát. Az alábbiakra éppen ezért mindenképpen figyelj oda.
 • 2015. szept. 11. 14:04 Állati hírek
  Loki nagy kalandja
  Loki farkas-kutya hibrid, van benne alaszkai malamut és husky. Gazdája szerint egy ebnek sem kellene lakásba vagy kertbe zárva töltenie az életét, ezért közzé tette a kedvencével közösen átélt kalandok fotóit: hátha ezzel inspirálni tud mindenkit arra, hogy magával vigye…
 • 2015. jún. 24. 18:09 Állati hírek
  Fogságban a nyílméregbéka sem veszélyes
  Nyilván hallottak már a nyílméregbékákról; a dél-amerikai indián törzsek előszeretettel kenegették a bőrükben felhalmozódott mérget a nyilaik hegyére, mert az így megmérgezett nyíllal még egy nagy testű állatot is le lehetett teríteni.

Segítsünk rajtuk!