Bejelentkezés

Regisztrálás


2015. október 22., csütörtök 07:47 Állati hírek

Teljesen felépült a bántalmazott pitbull - most más bajban lévő állatokon segít

Teljesen felépült a bántalmazott pitbull - most más bajban lévő állatokon segít

Hatalmas felháborodást keltett, amikor néhány hónappal ezelőtt az egyik amerikai állatvédő szervezet közzétette néhány képet egy Caitlyn nevű pitbullról, melyeken az volt látható, hogy a kutya száját ragasztószalaggal tekerték körbe állatkínzók. A kutya emiatt napokon keresztül borzasztó kínokat élt át. A kutya Charleston városában egy ismert kóbor kutya volt, aki senkinek sem ártott. A bántalmazott, kritikus állapotba került kutyán a Charleston Animal Society nevű állatvédő szervezet munkatársai segítettek. Több nap után végre megszabadították a ragasztószalagtól, ami rendkívül erősen szorította a pofáját, csúnya sebeket okozott neki. Mivel a nyelve a fogai közé szorult, sok vért vesztett, és szinte teljesen kiszáradt.

Az állatvédőknek, az orvosoknak és a törődésnek köszönhetően azonban teljesen felépült és boldogan éli mindennapjait, miközben más állatokon segít. A vele történt szörnyűségre már csak a rajta lévő hegek emlékeztetnek. Caitlyn történetével szeretnék felhíni a figyelmet az állatvédelem fontosságára és a menhelyi állatok örökbefogadására. A híressé vált kutya részt vett már számos állatvédelmi kampányban, jelenleg pedig egy árvíz miatt súlyosan megrongálódott macskaotthonban segít. A népszerű kutyus segítségével szeretnék kérni az embereket, hogy ha van rá lehetőségük, akkor adományokkal támogassák a macskák számára fenntartott központ újjáépítését. Caitlyn egyébként szívesen tölti idejét a macskákkal, akik közül többet, a kutyához hasonlóan, korábban bántalmaztak.

item-434x item-434x item-434x item-434x item-434x item-434x item-434x item-434x item-434x
1260

Ezt olvasta már?

 • 2015. szept. 15. 08:13 Állati hírek
  Megmentette a kiscica életét a motoros, most együtt szelik az utakat
  Nevada és New Jersey között utazott az a férfi, aki önzetlenül segített egy árva, bajba jutott kiscicán. Az apróságon égési sérülések voltak, ezért a motoros a mellényébe csúsztatta a kicsit és magával vitte.
 • 2015. nov. 14. 08:47 Állati hírek
  Még mindig szenvedik a delfinek az olajkatasztrófát
  A mai napig vemhességi gondokkal küzdenek a louisianai partok menti Barataria-öböl palackorrú delfinjei a 2010-ben történt mexikói-öbölbeli olajkatasztrófa miatt.
 • 2016. okt. 20. 08:14 Állati hírek
  5 dolog, amivel megrövidíted a kutyád életét
  Mint minden gazdi, bizonyára Te is a lehető legjobbat akarod a kedvencednek. Egyes szokásokkal azonban akaratodon kívül is évekkel csökkentheted kutyusod várható élettartamát. Az alábbiakra éppen ezért mindenképpen figyelj oda.
 • 2015. szept. 11. 14:04 Állati hírek
  Loki nagy kalandja
  Loki farkas-kutya hibrid, van benne alaszkai malamut és husky. Gazdája szerint egy ebnek sem kellene lakásba vagy kertbe zárva töltenie az életét, ezért közzé tette a kedvencével közösen átélt kalandok fotóit: hátha ezzel inspirálni tud mindenkit arra, hogy magával vigye…
 • 2015. jún. 24. 18:09 Állati hírek
  Fogságban a nyílméregbéka sem veszélyes
  Nyilván hallottak már a nyílméregbékákról; a dél-amerikai indián törzsek előszeretettel kenegették a bőrükben felhalmozódott mérget a nyilaik hegyére, mert az így megmérgezett nyíllal még egy nagy testű állatot is le lehetett teríteni.

Segítsünk rajtuk!