Bejelentkezés

Regisztrálás


Címkék: állatkert
2015. december 05., szombat 07:40 Állati hírek

Amikor a felelőtlenség áldozatot követel

Amikor a felelőtlenség áldozatot követel

Ha a gügyögés nem használ, akkor kénytelen az ember kemény eszközöket alkalmazni. Erre jutott egy állatkert igazgatója is, aki megunta, hogy hiába könyörögnek a látogatóknak: ne etessék az állatokat.

Iszonyú bélgörcsök közepette, hosszú szenvedés után múlt ki Bonnie, a póni a Frankfurt melletti Bad Orb állatparkjában (Németország, Hessen). Egy család ugyanis fehér kenyérrel etette a törpelovakat. Az igazgatónál pedig elszakadt a cérna. Lefotózta a szerencsétlen jószág tetemét, és kirakta a Facebookra:

„Annak a házaspárnak a két kisgyerekkel, amely úgy gondolta csütörtök délután, hogy az állatainkat meg kell etetniük négy szelet friss tósztkenyérrel: az eredményt itt látják! ÉS MOSTANRA MÁR MARHÁRA ELMENT A KEDVEM AZ „EJNYE-BEJNYE, AZT NEM SZABAD!” GÜGYÖGÉSTŐL! Ilyen fotókat fogok posztolni, pont nem érdekel, hogy kit sokkol, kit nem! Bonnie a maga 36 évével végigszenvedte az éjszakát a friss fehér kenyér okozta bélgörcsök miatt, míg pénteken meg nem szabadítottuk a fájdalmaktól. 37 éves vak bátyja, Jimmi nem evett a kenyérből, hiszen nem is láthatta. Sajnos Bonnie segítségével tájékozódott, és aki valódi állati szenvedést akar hallani, jöjjön el a napokban az állatparkhoz, és hallgassa meg, hogy üvölt utána! Az isten irgalmazzon annak, akit legközelebb valamilyen kajával elkapok! A park a hétvégén zárva tart, ki tudja, kinyitjuk-e még valaha” – írta feldúltan még szombaton.

1071

Ezt olvasta már?

Segítsünk rajtuk!