Bejelentkezés

Regisztrálás


Címkék: állatkert
2015. december 05., szombat 07:40 Állati hírek

Amikor a felelőtlenség áldozatot követel

Amikor a felelőtlenség áldozatot követel

Ha a gügyögés nem használ, akkor kénytelen az ember kemény eszközöket alkalmazni. Erre jutott egy állatkert igazgatója is, aki megunta, hogy hiába könyörögnek a látogatóknak: ne etessék az állatokat.

Iszonyú bélgörcsök közepette, hosszú szenvedés után múlt ki Bonnie, a póni a Frankfurt melletti Bad Orb állatparkjában (Németország, Hessen). Egy család ugyanis fehér kenyérrel etette a törpelovakat. Az igazgatónál pedig elszakadt a cérna. Lefotózta a szerencsétlen jószág tetemét, és kirakta a Facebookra:

„Annak a házaspárnak a két kisgyerekkel, amely úgy gondolta csütörtök délután, hogy az állatainkat meg kell etetniük négy szelet friss tósztkenyérrel: az eredményt itt látják! ÉS MOSTANRA MÁR MARHÁRA ELMENT A KEDVEM AZ „EJNYE-BEJNYE, AZT NEM SZABAD!” GÜGYÖGÉSTŐL! Ilyen fotókat fogok posztolni, pont nem érdekel, hogy kit sokkol, kit nem! Bonnie a maga 36 évével végigszenvedte az éjszakát a friss fehér kenyér okozta bélgörcsök miatt, míg pénteken meg nem szabadítottuk a fájdalmaktól. 37 éves vak bátyja, Jimmi nem evett a kenyérből, hiszen nem is láthatta. Sajnos Bonnie segítségével tájékozódott, és aki valódi állati szenvedést akar hallani, jöjjön el a napokban az állatparkhoz, és hallgassa meg, hogy üvölt utána! Az isten irgalmazzon annak, akit legközelebb valamilyen kajával elkapok! A park a hétvégén zárva tart, ki tudja, kinyitjuk-e még valaha” – írta feldúltan még szombaton.

1102

Ezt olvasta már?

 • 2015. júl. 03. 06:11 Állati hírek
  A kis árva kenguru új szülőkre talált
  Makaia, a nyolc és fél hónapos Goodfellow-kúszókenguru az Adelaide-i Állatkertben maradt árván, miután az anyja leesett egy ágról. Az állatorvosok pótmamát kerestek a kicsinek, Makaiát végül egy sárgalábú szirti wallaby erszényébe csúsztatták, aki felváltva táplálta a saját kölykét és az…
 • 2015. szept. 23. 20:00 Állati hírek
  Így éli az életét Julien, a Kecskeméti Vadaskert gyűrűsfarkú makija
  Major Dorottya, a maki gondozója mesélt a zoozoo.hu portálnak arról, milyen is egy gyűrűsfarkú makit felnevelni. Julien alig pár hónapos volt, mikor pótmamájához került, azóta már több mint 3 év telt el.
 • 2015. júl. 23. 07:15 VEL-VET hírek
  A bűvös 10.000....
  10.000 sok vagy kevés, minden relativitás és számmisztika kérdése... Jelen esetben, ha azt vesszük egy éve ennyi követő még csak álomnak tűnt ...
 • 2014. jan. 22. 21:07 Állati hírek
  Átlátszó izét fogtak Új-Zélandon
  Meglepő zsákmányt fogott két új-zélandi horgász: a horog végén egy szinte teljesen átlátszó valami volt. Stewart Fraser a fiaival horgászott a Karikari-félszigettől északra, amikor a furcsa élőlény bedőlt a csalinak.
 • 2015. júl. 17. 08:02 Állati hírek
  Varjú utazott egy sas hátán
  ... a képen egy varjút láthatunk, aki egy rövid időre megpihent egy sas hátán. A szürreálisnak tűnő madárutazás főszereplője valószínűleg a személyes területére betolakodó sast igyekezett elzavarni.

Segítsünk rajtuk!