Bejelentkezés

Regisztrálás


2016. január 07., csütörtök 09:12 Állati hírek

Órákon át őrizte elgázolt barátját ez a hűséges kutya

Órákon át őrizte elgázolt barátját ez a hűséges kutya

Több órán át állt őrt elgázolt barátja teste mellett egy kutya. Társát a baleset után az útról a fűre húzta.

A pireneusi hegyi kutyát az állatbarátok vitték el az út mellől. Az állatról egy autós készített fényképet, amit a Facebookon osztott meg, segítséget kérve.

A kép azonnal terjedni kezdett a dallasi kutyások között, végül önkéntesek siettek a gyászoló kutya segítségére. A pásztorkutya eleinte gyanakvóan fogadta őket, amikor pedig az egyikük közelebb ment hozzá és halott barátjához ugatni kezdett, de aztán rájött arra, hogy csak segíteni jöttek. Ekkor leült.

A kutyát Julie Fennel egy dallasi menhelyre szállította, ha nem jelentkezik érte a gazdája, akkor egy pireneusi hegyikutyákra specializálódott fajtamentő alapítványhoz kerül, ahol majd örökbe lehet fogadni.

598

Ezt olvasta már?

 • 2015. szept. 15. 08:13 Állati hírek
  Megmentette a kiscica életét a motoros, most együtt szelik az utakat
  Nevada és New Jersey között utazott az a férfi, aki önzetlenül segített egy árva, bajba jutott kiscicán. Az apróságon égési sérülések voltak, ezért a motoros a mellényébe csúsztatta a kicsit és magával vitte.
 • 2015. nov. 14. 08:47 Állati hírek
  Még mindig szenvedik a delfinek az olajkatasztrófát
  A mai napig vemhességi gondokkal küzdenek a louisianai partok menti Barataria-öböl palackorrú delfinjei a 2010-ben történt mexikói-öbölbeli olajkatasztrófa miatt.
 • 2016. okt. 20. 08:14 Állati hírek
  5 dolog, amivel megrövidíted a kutyád életét
  Mint minden gazdi, bizonyára Te is a lehető legjobbat akarod a kedvencednek. Egyes szokásokkal azonban akaratodon kívül is évekkel csökkentheted kutyusod várható élettartamát. Az alábbiakra éppen ezért mindenképpen figyelj oda.
 • 2015. szept. 11. 14:04 Állati hírek
  Loki nagy kalandja
  Loki farkas-kutya hibrid, van benne alaszkai malamut és husky. Gazdája szerint egy ebnek sem kellene lakásba vagy kertbe zárva töltenie az életét, ezért közzé tette a kedvencével közösen átélt kalandok fotóit: hátha ezzel inspirálni tud mindenkit arra, hogy magával vigye…
 • 2015. jún. 24. 18:09 Állati hírek
  Fogságban a nyílméregbéka sem veszélyes
  Nyilván hallottak már a nyílméregbékákról; a dél-amerikai indián törzsek előszeretettel kenegették a bőrükben felhalmozódott mérget a nyilaik hegyére, mert az így megmérgezett nyíllal még egy nagy testű állatot is le lehetett teríteni.

Segítsünk rajtuk!