Bejelentkezés

Regisztrálás


2016. január 07., csütörtök 09:12 Állati hírek

Órákon át őrizte elgázolt barátját ez a hűséges kutya

Órákon át őrizte elgázolt barátját ez a hűséges kutya

Több órán át állt őrt elgázolt barátja teste mellett egy kutya. Társát a baleset után az útról a fűre húzta.

A pireneusi hegyi kutyát az állatbarátok vitték el az út mellől. Az állatról egy autós készített fényképet, amit a Facebookon osztott meg, segítséget kérve.

A kép azonnal terjedni kezdett a dallasi kutyások között, végül önkéntesek siettek a gyászoló kutya segítségére. A pásztorkutya eleinte gyanakvóan fogadta őket, amikor pedig az egyikük közelebb ment hozzá és halott barátjához ugatni kezdett, de aztán rájött arra, hogy csak segíteni jöttek. Ekkor leült.

A kutyát Julie Fennel egy dallasi menhelyre szállította, ha nem jelentkezik érte a gazdája, akkor egy pireneusi hegyikutyákra specializálódott fajtamentő alapítványhoz kerül, ahol majd örökbe lehet fogadni.

754

Ezt olvasta már?

 • 2015. szept. 03. 06:05 Állati hírek
  Bevállalt egy golyót a gazdija helyett a süket kutya, most mégis otthontalan
  Kiko, a New Yorkban élő kutya 2012-ben lett címlapsztár a hősiessége miatt: megmentette a gazdáját egy fegyveres rablótól, aki betört az otthonukba. Azonban senki sem akarja örökbe fogadni Kikot, mert sokkal több figyelmet igényel egészséges, fiatal társainál.
 • 2015. nov. 09. 10:48 Állati hírek
  Egy 9 éves kisfiú kutyamenhelyet épített
  A 9 éves Ken úgy nőtt fel, hogy mindig segíteni akart az elkóborolt állatoknak. Néhány hónappal ezelőtt felkerült pár fotó az internetre, ahol Ken néhány állatot ápol, az emberek pedig elkezdték küldeni az adományokat.
 • 2015. máj. 29. 08:51 Állati hírek
  8 olcsó tipp a szúnyogok ellen
  A heves esőzések, a belvíz, a folyamatosan emelkedő hőmérséklet mind-mind kedvezett a szúnyoglárváknak; az elmúlt hosszú hétvégén konkrétan már az agyamra mentek a vérszívók a Duna-parton. De kismadarak azt csiripelték, hogy a Balatonnál (hiába volt május elején biológia szúnyogirtás), a…
 • 2016. ápr. 29. 23:04 VEL-VET hírek
  Dióbél
  SAMU az energikus foxi egyik pillanatról a másikra rosszul lett. Gazdái elhozták hozzánk, mert nem tudták mire vélni ezt a hirtelen romlást. Szerencsére a probléma forrását gyorsan megtaláltuk...
 • 2015. jún. 30. 07:53 Állati hírek
  Kapafogú őselefántot találtak Romániában
  Hét-nyolcmillió éve élt hatalmas kapafogú őselefánt csontvázának és agyarának több darabja került elő egy útépítéskor Románia keleti részén, a Vaslui megyei Gherghesti község területén – írták román lapok a hétvégén a Mediafax hírügynökség jelentésére hivatkozva.

Segítsünk rajtuk!