Bejelentkezés

Regisztrálás


2016. január 11., hétfő 07:54 Állati hírek

A jeges folyóból kimentett kutya megdöbbentő hálája

A jeges folyóból kimentett kutya megdöbbentő hálája

Egy bajbajutott állat látványa minden esetben felkavaró érzés, hiszen ezek az olykor ügyetlen állatok, nincsenek kellőképpen tisztában a természeti vagy ember alkotta veszélyekkel. Van, hogy egy-egy rossz döntés elegendő csupán ahhoz, hogy komoly bajba sodorják magukat. Ilyenkor sajnos senki másra nem támaszkodhatnak, csak ránk, emberek. Nekünk pedig emberi mivoltunkból származó kötelességünk a lehetőségeink szerinti legönzetlenebb segítségnyújtást nyújtani nekik.

Szerencsére léteznek még különösképpen önzetlen emberek, mint a videóban látható férfi, aki a saját életét sem féltve ugrott bele a jeges folyóba, hogy megmentse a bajba került kutyát. Már a férfi hősiessége is dicséretre méltó volt, de ami azonban a kutya megmentése után következett, valószínűleg még őt is meglepte. Az állat a partra szállítása után nem szaladt el ijedtében, hanem megvárta az őt kimentő férfit, és szemmel láthatóan próbálta az összes lehetséges módon kifejezi háláját. (videó lent)

2621

Ezt olvasta már?

 • 2015. júl. 03. 06:11 Állati hírek
  A kis árva kenguru új szülőkre talált
  Makaia, a nyolc és fél hónapos Goodfellow-kúszókenguru az Adelaide-i Állatkertben maradt árván, miután az anyja leesett egy ágról. Az állatorvosok pótmamát kerestek a kicsinek, Makaiát végül egy sárgalábú szirti wallaby erszényébe csúsztatták, aki felváltva táplálta a saját kölykét és az…
 • 2015. szept. 23. 20:00 Állati hírek
  Így éli az életét Julien, a Kecskeméti Vadaskert gyűrűsfarkú makija
  Major Dorottya, a maki gondozója mesélt a zoozoo.hu portálnak arról, milyen is egy gyűrűsfarkú makit felnevelni. Julien alig pár hónapos volt, mikor pótmamájához került, azóta már több mint 3 év telt el.
 • 2015. júl. 23. 07:15 VEL-VET hírek
  A bűvös 10.000....
  10.000 sok vagy kevés, minden relativitás és számmisztika kérdése... Jelen esetben, ha azt vesszük egy éve ennyi követő még csak álomnak tűnt ...
 • 2014. jan. 22. 21:07 Állati hírek
  Átlátszó izét fogtak Új-Zélandon
  Meglepő zsákmányt fogott két új-zélandi horgász: a horog végén egy szinte teljesen átlátszó valami volt. Stewart Fraser a fiaival horgászott a Karikari-félszigettől északra, amikor a furcsa élőlény bedőlt a csalinak.
 • 2015. júl. 17. 08:02 Állati hírek
  Varjú utazott egy sas hátán
  ... a képen egy varjút láthatunk, aki egy rövid időre megpihent egy sas hátán. A szürreálisnak tűnő madárutazás főszereplője valószínűleg a személyes területére betolakodó sast igyekezett elzavarni.

Segítsünk rajtuk!