Bejelentkezés

Regisztrálás


2016. január 11., hétfő 07:54 Állati hírek

A jeges folyóból kimentett kutya megdöbbentő hálája

A jeges folyóból kimentett kutya megdöbbentő hálája

Egy bajbajutott állat látványa minden esetben felkavaró érzés, hiszen ezek az olykor ügyetlen állatok, nincsenek kellőképpen tisztában a természeti vagy ember alkotta veszélyekkel. Van, hogy egy-egy rossz döntés elegendő csupán ahhoz, hogy komoly bajba sodorják magukat. Ilyenkor sajnos senki másra nem támaszkodhatnak, csak ránk, emberek. Nekünk pedig emberi mivoltunkból származó kötelességünk a lehetőségeink szerinti legönzetlenebb segítségnyújtást nyújtani nekik.

Szerencsére léteznek még különösképpen önzetlen emberek, mint a videóban látható férfi, aki a saját életét sem féltve ugrott bele a jeges folyóba, hogy megmentse a bajba került kutyát. Már a férfi hősiessége is dicséretre méltó volt, de ami azonban a kutya megmentése után következett, valószínűleg még őt is meglepte. Az állat a partra szállítása után nem szaladt el ijedtében, hanem megvárta az őt kimentő férfit, és szemmel láthatóan próbálta az összes lehetséges módon kifejezi háláját. (videó lent)

2414

Ezt olvasta már?

 • 2015. nov. 09. 11:42 Állati hírek
  Mesebeli tájakon élnek az izlandi lovak
  Troy Moth fotográfus körbejárta egész Izlandot, hogy megörökítse a táj szépségét és egyben azt is, hogy milyen mesebeli szépségű és nyugodt világban élnek az izlandi lovak.
 • 2015. jún. 04. 13:17 Állati hírek
  Kiborgteknőst engednek a tengerbe
  Kiborgteknőst engednek a tengerbe. Ugyan megmentették az állatot, de nem tudott enni, ezért 3D-nyomtatással titán állkapcsot hoztak létre neki - akár egy cyberpunk akciófilm főszerepére is pályázhatna a teknős
 • 2015. aug. 30. 09:12 Állati hírek
  Különleges mélytengeri élőlényeket találtak a Karib-tengernél
  A Karib-tenger Puerto Rico közeli térségében a mélytengeri élővilágot derítették fel egy robotjárművel, ami rendkívül jó és éles képeket készített mindenki nagy örömére. (videó)
 • 2015. szept. 23. 07:05 Állati hírek
  Egy hétig őrizte bajba jutott barátját a hűséges kutya
  Phoebe és Tillie elválaszthatatlan barátok, mindent együtt csinálnak és megesik, hogy olykor-olykor elcsavarognak a washingtoni Vashon Island-en lévő otthonukból. Nemrég is ez történt, azonban a két kutya nem tért haza a felfedezőútjáról és a gazdájuk hiába kereste őket.
 • 2015. szept. 07. 09:48 Állati hírek
  Siri és Iris - a testvéri barátság
  Siri, a gepárd az ausztrál Taronga Western Plains Zoo "rácsai" között jött világra egyedüli kölyökként. Anyja helyett a gondozók nevelik: amikor 3-5 utód helyett csupán egy lát napviágot, a kicsit gyakran eltaszítja szülője, mivel az egykék túlélési esélye (a vadonban)…

Segítsünk rajtuk!