Bejelentkezés

Regisztrálás


2016. május 25., szerda 15:44 Állati hírek

Szokatlan állatkert: az embereket zárják ketrecbe

Szokatlan állatkert: az embereket zárják ketrecbe

A Lehe Ledu Állatkert Kínában egészen más szempontból közelíti meg a vadállatok bemutatását, mint ami megszokott. Az állatok helyett ugyanis a látogatók kerülnek ketrecekbe, és így viszik végig őket a szabadon járkáló vadmacskák, és medvék között.

A ketrecekről friss húsdarabok is lógnak, amikre, miközben az autó halad, az állatok rávethetik magukat, sőt, a látogatók a ketrec tetején kialakított kis nyíláson keresztül maguk is etethetik őket. A ketrecbe szálló utasokat figyelmeztetik, hogy minden esetben tartsák bent az ujjaikat, hiszen egy éhes tigris nem tudja megkülönböztetni azt a reggelijétől.

"Semmi ehhez hasonlót nem tapasztaltam még egy állatkertben. Nem mi nézzük őket, hanem ők néznek minket, és nem vagyunk mások, csak az ebéd"

- mondta az egyik látogató felvillanyozódva.

item-545x item-545x item-545x item-545x item-545x item-545x
544 Utoljára frissítve: 2016. május 29., vasárnap 14:01

Ezt olvasta már?

 • 2015. okt. 06. 08:02 Állati hírek
  Megölték Legolast, a gepárdot
  Felesleges orvvadászat lehetett az, aminek áldozatul esett a botswanai gepárd, akit a kutatók is megfigyeltek.
 • 2016. febr. 22. 07:58 VEL-VET hírek
  Együtt egy közös ügyért
  2016 február 12. péntekén érkezett egy röpke felkérés: "- Beszélj légyszíves állatorvosként az Együtt Egy Ügyért, Együtt az Állatkínzás Ellen tömegtüntetésen a Parlament előtt!" Nem tétováztam, egyből igent mondtam.
 • 2015. szept. 15. 07:48 Állati hírek
  Kleptomániás macska bukott le Amerikában
  Tigger, a kleptomániás macska Amerika új kedvence. Tigger egy Portlandban élő rendőr, Dave Kempas cicája. A férfi évekig értetlenül állt azelőtt, hogy állandóan játékokat, különféle használati tárgyakat, mindenféle kacatokat és szemetet talál az udvarán...
 • 2015. júl. 11. 08:40 Állati hírek
  Elválaszthatatlanok a mentett kisoroszlánok
  A két oroszlánkölyök, Shalom és Salaam márciusban születtek Gázában, és életük első két hetét a Rafaah állatkertben töltötték. Ott azonban nem tudtak róluk megfelelően gondoskodni, hiszen az állatkert rendkívül nehéz anyagi helyzetben van, és komoly károkat szenvedett a légicsapások idején.
 • 2015. szept. 11. 14:13 Állati hírek
  Megdőlt az egyfolytában alvás világrekordja
  Az Európában élő nagy pele a pelefélék családjának legnagyobb képviselője. De nem csupán ebben tart rekordot, egy új kutatás szerint ez a világ legaluszékonyabb állata. Képes akár 11 hónapot is aludni egyhuzamban.

Segítsünk rajtuk!