Bejelentkezés

Regisztrálás


2016. május 26., csütörtök 20:56 Állati hírek

Egy kacsamentés, ami egyszerre mulatságos és megható

Egy kacsamentés, ami egyszerre mulatságos és megható

A nyolc kiskacsa az új-zélandi Green Bay-ben esett bele egy csatornába, ami komoly csapást mért édesanyjuk törékeny idegrendszerére. Az alábbi videón látható, hogy miközben néhány lelkiismeretes tűzoltó a kimentésükön fáradozott, pár lépésnyi távolságból, feszült hápogás és ideges topogás kíséretében követte végig a műveletet.

A Daily Mail szerint az önkéntes tűzoltók csatárláncot alkotva láttak hozzá a mentéshez. Egyikük fejjel lefelé ereszkedett le a csatornába, majd átadta társainak a kihalászott kacsákat, akiket ideiglenesen egy közúti jelzőbója belsejében gyűjtöttek össze. A fiókák édesanyja már alapvetően is roppant feszült volt, amikor pedig észrevette, hogy egyik csemetéje lepottyant a földre, egyből odarohant hozzá. A tűzoltóknak ezért arra is figyelniük kellett, hogy nehogy kiszaladjon az autók elé az útra. A sikeres mentést követően a kis család a közeli parkban egyesült újra.

item-548x item-548x item-548x item-548x item-548x item-548x item-548x
787 Utoljára frissítve: 2016. május 26., csütörtök 21:09

Ezt olvasta már?

 • 2015. szept. 15. 08:13 Állati hírek
  Megmentette a kiscica életét a motoros, most együtt szelik az utakat
  Nevada és New Jersey között utazott az a férfi, aki önzetlenül segített egy árva, bajba jutott kiscicán. Az apróságon égési sérülések voltak, ezért a motoros a mellényébe csúsztatta a kicsit és magával vitte.
 • 2015. nov. 14. 08:47 Állati hírek
  Még mindig szenvedik a delfinek az olajkatasztrófát
  A mai napig vemhességi gondokkal küzdenek a louisianai partok menti Barataria-öböl palackorrú delfinjei a 2010-ben történt mexikói-öbölbeli olajkatasztrófa miatt.
 • 2016. okt. 20. 08:14 Állati hírek
  5 dolog, amivel megrövidíted a kutyád életét
  Mint minden gazdi, bizonyára Te is a lehető legjobbat akarod a kedvencednek. Egyes szokásokkal azonban akaratodon kívül is évekkel csökkentheted kutyusod várható élettartamát. Az alábbiakra éppen ezért mindenképpen figyelj oda.
 • 2015. szept. 11. 14:04 Állati hírek
  Loki nagy kalandja
  Loki farkas-kutya hibrid, van benne alaszkai malamut és husky. Gazdája szerint egy ebnek sem kellene lakásba vagy kertbe zárva töltenie az életét, ezért közzé tette a kedvencével közösen átélt kalandok fotóit: hátha ezzel inspirálni tud mindenkit arra, hogy magával vigye…
 • 2015. jún. 24. 18:09 Állati hírek
  Fogságban a nyílméregbéka sem veszélyes
  Nyilván hallottak már a nyílméregbékákról; a dél-amerikai indián törzsek előszeretettel kenegették a bőrükben felhalmozódott mérget a nyilaik hegyére, mert az így megmérgezett nyíllal még egy nagy testű állatot is le lehetett teríteni.

Segítsünk rajtuk!