Bejelentkezés

Regisztrálás


2016. június 01., szerda 10:06 Állati hírek

Egy beteg kutyus és gazdájának megható története

Egy beteg kutyus és gazdájának megható története

Az Amerikában élő németjuhász keverék kutyáról ás gazdájáról 2014 augusztusában olvashattak először az internetezők. A megható és szívfacsaró történet megírásában nagy szerepe volt egy szemfüles fotósnak, aki a legjobb pillanatban készítette felvételét a tóban fürdő párosról. Schoep egy idős, súlyosan beteg, artritiszben szenvedő kutya volt. Gazdája John minden nap levitte a közelükben lévő tóhoz, és megfürdette, ugyanis a kutyus iszonyú ízületi fájdalmai csak a vízben enyhültek, és ennek köszönhetően aludni is bírt.

Több mint 300 ezer rajongójuk lett pillanatok alatt a Facebookon. John Unger egyáltalán nem érezte tehernek, hogy minden este úszni vitte kedvencét, ugyanis az állatot korábban súlyosan bántalmazták, mielőtt örökbe fogadták volna menyasszonyával. A férfit azóta szerelme elhagyta, és Schoep tartotta benne a lelket annyira, hogy újra megszerette az életet. ”Ő mentett meg, miatta nem lettem öngyilkos, tartozom neki ennyivel” – nyilatkozta korábban a férfi.

Az internetezők kedvenc kutyusa betegsége ellenére még a 20. születésnapját is megélte. 2013. július 18-án osztotta meg John a rossz hírt, hogy Schoep meghalt. Eddig több mint 83 ezren köszöntek el a kutyustól, de az üzenetek folyamatosan érkeznek Johnnak. Halála előtt két nappal még ezt a bejegyzést lehetett látni Facebook-oldalukon:

Csodás napunk volt ma. Korán keltünk, majd lementünk a strandra, ettünk, pihentünk, bevásároltunk, mostunk, aztán megint a strandra mentünk, megint ettünk és pihentünk, és jó nagyokat sétáltunk. A virágos mezőn különösen jól érezte magát Schoep! A napsütésben el is aludt.

John és Schoep hűséges társai voltak egymásnak.

item-555x item-555x item-555x item-555x item-555x item-555x item-555x item-555x item-555x item-555x item-555x
1049 Utoljára frissítve: 2016. június 01., szerda 10:08

Ezt olvasta már?

Segítsünk rajtuk!