Bejelentkezés

Regisztrálás


Az igazi barát a bajban mutatkozik meg

Az igazi barát a bajban mutatkozik meg

Megható kép, amikor a sérüléseiből lábadozó Simon óvatosan odatette mancsát a műtőasztalon fekvő Sammie mancsához. Mintha pontosan tudta volna, hogy min megy keresztül.

Simon, a sérüléseiből éppen gyógyuló Border Collie, odament Sammie-hez, a 4 hónapos boxer keverékhez és óvatosan rátette mancsát Sammie-ére. Bár a két kutya több hét különbséggel lett megmentve, úgy tűnt mintha Simon pontosan tudná Sammie min megy keresztül a New York-i Rescue Dogs Rock műtőasztalán.

Az állatorvosnál találkoztak és Simon azonnal húzott Sammie-hez. Nagyon védelmezi őt. Sammie végigjárta a poklot. A szegény állat nemcsak, hogy le lett fújva festékfújóval, fejbe is lőtték, és egy autó mögött húzták. Még nem tudjuk, hogy Sammie teljesen helyreáll-e a történtekből mivel csak most lett túl a műtéten. Az állatorvosnak kell 2 hét, hogy meglássa, hogy a lába megmenthető-e. A fertőzés a legnagyobb veszély. Van esélye, hogy elveszti egy vagy két lábát, de megteszünk mindent, hogy megmentsük.

- mondta Jackie O'Sullivan, a menhely táralapítója, a Bored Panda-nak.

Simon rendszeresen ellenőrzi a kis barátja állapotát. Bár Simon hamarosan teljesen meggyógyul és örökbefogadható lesz, Sammie előtt még hosszú út áll.

item-560x item-560x item-560x item-560x item-560x item-560x
749 Utoljára frissítve: 2016. június 04., szombat 10:08

Ezt olvasta már?

Segítsünk rajtuk!