Bejelentkezés

Regisztrálás


Az igazi barát a bajban mutatkozik meg

Az igazi barát a bajban mutatkozik meg

Megható kép, amikor a sérüléseiből lábadozó Simon óvatosan odatette mancsát a műtőasztalon fekvő Sammie mancsához. Mintha pontosan tudta volna, hogy min megy keresztül.

Simon, a sérüléseiből éppen gyógyuló Border Collie, odament Sammie-hez, a 4 hónapos boxer keverékhez és óvatosan rátette mancsát Sammie-ére. Bár a két kutya több hét különbséggel lett megmentve, úgy tűnt mintha Simon pontosan tudná Sammie min megy keresztül a New York-i Rescue Dogs Rock műtőasztalán.

Az állatorvosnál találkoztak és Simon azonnal húzott Sammie-hez. Nagyon védelmezi őt. Sammie végigjárta a poklot. A szegény állat nemcsak, hogy le lett fújva festékfújóval, fejbe is lőtték, és egy autó mögött húzták. Még nem tudjuk, hogy Sammie teljesen helyreáll-e a történtekből mivel csak most lett túl a műtéten. Az állatorvosnak kell 2 hét, hogy meglássa, hogy a lába megmenthető-e. A fertőzés a legnagyobb veszély. Van esélye, hogy elveszti egy vagy két lábát, de megteszünk mindent, hogy megmentsük.

- mondta Jackie O'Sullivan, a menhely táralapítója, a Bored Panda-nak.

Simon rendszeresen ellenőrzi a kis barátja állapotát. Bár Simon hamarosan teljesen meggyógyul és örökbefogadható lesz, Sammie előtt még hosszú út áll.

item-560x item-560x item-560x item-560x item-560x item-560x
637 Utoljára frissítve: 2016. június 04., szombat 10:08

Ezt olvasta már?

 • 2015. szept. 15. 08:13 Állati hírek
  Megmentette a kiscica életét a motoros, most együtt szelik az utakat
  Nevada és New Jersey között utazott az a férfi, aki önzetlenül segített egy árva, bajba jutott kiscicán. Az apróságon égési sérülések voltak, ezért a motoros a mellényébe csúsztatta a kicsit és magával vitte.
 • 2015. nov. 14. 08:47 Állati hírek
  Még mindig szenvedik a delfinek az olajkatasztrófát
  A mai napig vemhességi gondokkal küzdenek a louisianai partok menti Barataria-öböl palackorrú delfinjei a 2010-ben történt mexikói-öbölbeli olajkatasztrófa miatt.
 • 2016. okt. 20. 08:14 Állati hírek
  5 dolog, amivel megrövidíted a kutyád életét
  Mint minden gazdi, bizonyára Te is a lehető legjobbat akarod a kedvencednek. Egyes szokásokkal azonban akaratodon kívül is évekkel csökkentheted kutyusod várható élettartamát. Az alábbiakra éppen ezért mindenképpen figyelj oda.
 • 2015. szept. 11. 14:04 Állati hírek
  Loki nagy kalandja
  Loki farkas-kutya hibrid, van benne alaszkai malamut és husky. Gazdája szerint egy ebnek sem kellene lakásba vagy kertbe zárva töltenie az életét, ezért közzé tette a kedvencével közösen átélt kalandok fotóit: hátha ezzel inspirálni tud mindenkit arra, hogy magával vigye…
 • 2015. jún. 24. 18:09 Állati hírek
  Fogságban a nyílméregbéka sem veszélyes
  Nyilván hallottak már a nyílméregbékákról; a dél-amerikai indián törzsek előszeretettel kenegették a bőrükben felhalmozódott mérget a nyilaik hegyére, mert az így megmérgezett nyíllal még egy nagy testű állatot is le lehetett teríteni.

Segítsünk rajtuk!