Bejelentkezés

Regisztrálás


2016. június 04., szombat 10:59 Állati hírek

Bajban az öreg kutyákért küzdő CERBEROS

Kiemelt

Bajban az öreg kutyákért küzdő CERBEROS
Fotó: facebook.com/cerberosegyesulet

Nemcsak az idős emberek, hanem sajnos az idős kutyák is terhessé válnak sokak számára egy bizonyos idő után. Tavaly augusztusban sokan sírtunk egy csontsovány, nagybeteg kutya történetén. Ő volt Pucér Bubu, (a szőrtelen komondor kutya), aki öregségére már senkinek sem hiányzott és aki betegségektől tizedelve sétált be egy tanyára. A tanya tulajdonosa értesítette az állatvédőket és Bubu, a Cerberos Állatvédő Egyesület oltalma alá került. Bubu, akinek az életbemaradását még az orvosok is 5%-körülire tették a szeretet és összefogás erejének köszönhetően megmenekült.

Joó István a Cerberos Állatvédő Egyesület vezetője akkor úgy érezte, megérett az idő a változásra és egyedülálló vállalkozásba kezdett: az Öreg Kutyák Otthonának felépítésébe. István joggal bízhatott és reménykedett. Mára azonban az utolsó reménysugarak is szertefoszlani látszanak.

Tehát. Eljutottunk ide is. Egy hónapra bezár a cerbisuli. Egy hónapra felfüggesszük az állatmentést. Nincs rehab, sajnos nem megy. Most megpróbálunk valahogy talpraállni, aztán meglátjuk. A napi feladatok megették a pénzünket, autóinkat, időnket. Tele vagyunk tartozással, nem győzzük. Most a sulit rendbe rakjuk, aztán kiderül. Nincs weblapunk, időnk, már lassan hitünk se. Magunk építgetünk, rehabolunk, a semmiből. Nem gondolom hogy feladjuk, nem szokásunk, de kicsit meg kell erősödnünk. Telefonjainkat, netünket kikapcsolták, elérni sem tudtok. Tehát. Egy hónap. Addig valahogy talpra állunk. Köszönöm.

Nem lehet, hogy ilyen igazságtalanul végződjön ez a történet. Olyan sok kidobott,idős ,beteg kutya van, akik megérdemlik,hogy utolsó éveiket  szeretetben és nyugalomban élhessék le. Hányattatott sorsuk méltó és igazságos befejezése lehetne egy ilyen otthonba történő kerülés.

Adjuk vissza nekik a reményt, segítsünk együtt a Cerberos Állatvédő Egyesületen.

Így segíthetsz.

CERBEROS - Segítség kérés

1441 Utoljára frissítve: 2016. június 04., szombat 12:08

Ezt olvasta már?

Segítsünk rajtuk!