Bejelentkezés

Regisztrálás


5 perccel az elaltatás előtt mentették meg a kutyát

5 perccel az elaltatás előtt mentették meg a kutyát

Ő itt Robin, akit egy állítólagos lábsérülés miatt akartak véglegesen elaltatni. Egyike volt annak a 1.2millió kutyának, akiket évente kényszeraltatásra ítélnek.

Robin egy fiatal, 1 év körüli sánta kóborkutya volt amikor őnkéntes állatmentők rátaláltak a Texas beli Berne városában. Annyira nehezen mozgott már, hogy nem is vártak, azonnal elvitték a VET RANCH állatklinikára azonnali kivizsgálásra.

Robint Dr. Karri vette kezelésbe, aki nem sok reményt látott a felépülésre: nagyon rossz állapotban volt, valamint lábának bénultságát elnézve sem látott nagy esélyeket. Kollégái is a kegyes altatás mellett döntöttek.

Azonban Robin élni akarása kiolvasható volt szemeiből, amit látva, Dr Karri azonnal megkezdte a mélyebbre ható kivizsgálást. És jól is tette: kiderült, hogy a sérülése nem komoly, és megfelelő terápiával minden orvosolható. A végleges elaltatást azon nyomban hatálytalanította, viszont egy kis altatás azért kellett: sebei le lettek kezelve, valamint egy ivartalanításon is átesett gyorsan.

Robin - miután felébredt,- látványosan kifejezte háláját. Mint kiderült, nagyon szeretet igényes, szelíd, imád mndenkihez oda bújni. Ráadásul azóra egy barátra is szert tett, egy kislány személyében, aki folyamatosan látogatja őt és nagyokat játszanak a klinika melletti parkban.

Robin jelenleg még gazdáját keresi, de egész biztosan nem kell sokat várnia, hogy valaki felfigyeljen rá és egy örök otthont adjon neki, ahol szeretetben élheti le a remélhetőleg hosszú életét.

1529

Ezt olvasta már?

Segítsünk rajtuk!