Bejelentkezés

Regisztrálás


Öleléssel köszönti megmentőjét a fejsérülést szenvedett hálás bagoly

Öleléssel köszönti megmentőjét a fejsérülést szenvedett hálás bagoly

GiGi egy amerikai uhu, akit a halál karmai közül sikerült megmentenie a Wild at Heart Rescue állatmentő csapatának. Szegény madár súlyos fejsérülést szenvedett, valószínűleg egy autónak csapódott.

Ez a madár volt eddig a legsúlyosabb eset, amivel találkoztunk. Az, hogy ez a madár túlélte ezt a balesetet, egyenlő a csodával.

- mesélte Missy Dubuisson, az állatmentők vezetője.

A tollasról főként Doug gondoskodott, a csapat egyik legnagyobb madárszakértője. Kollégái szerint különleges kapcsolatot ápol az ég madaraival, mintha ezek az állatok ösztönösen bíznának a férfiben. GiGi akárhányszor meglátta őt, repesve örült neki, és azonnal a nyakába ugrott.

item-565x item-565x item-565x item-565x
597 Utoljára frissítve: 2016. június 08., szerda 08:56

Ezt olvasta már?

  • 2015. júl. 03. 06:11 Állati hírek
    A kis árva kenguru új szülőkre talált
    Makaia, a nyolc és fél hónapos Goodfellow-kúszókenguru az Adelaide-i Állatkertben maradt árván, miután az anyja leesett egy ágról. Az állatorvosok pótmamát kerestek a kicsinek, Makaiát végül egy sárgalábú szirti wallaby erszényébe csúsztatták, aki felváltva táplálta a saját kölykét és az…
  • 2015. szept. 23. 20:00 Állati hírek
    Így éli az életét Julien, a Kecskeméti Vadaskert gyűrűsfarkú makija
    Major Dorottya, a maki gondozója mesélt a zoozoo.hu portálnak arról, milyen is egy gyűrűsfarkú makit felnevelni. Julien alig pár hónapos volt, mikor pótmamájához került, azóta már több mint 3 év telt el.
  • 2015. júl. 23. 07:15 VEL-VET hírek
    A bűvös 10.000....
    10.000 sok vagy kevés, minden relativitás és számmisztika kérdése... Jelen esetben, ha azt vesszük egy éve ennyi követő még csak álomnak tűnt ...
  • 2014. jan. 22. 21:07 Állati hírek
    Átlátszó izét fogtak Új-Zélandon
    Meglepő zsákmányt fogott két új-zélandi horgász: a horog végén egy szinte teljesen átlátszó valami volt. Stewart Fraser a fiaival horgászott a Karikari-félszigettől északra, amikor a furcsa élőlény bedőlt a csalinak.
  • 2015. júl. 17. 08:02 Állati hírek
    Varjú utazott egy sas hátán
    ... a képen egy varjút láthatunk, aki egy rövid időre megpihent egy sas hátán. A szürreálisnak tűnő madárutazás főszereplője valószínűleg a személyes területére betolakodó sast igyekezett elzavarni.

Segítsünk rajtuk!