Bejelentkezés

Regisztrálás


Címkék: kutya megható galéria
2016. június 14., kedd 16:03 Állati hírek

15 év, 3 kép: egy kitartó barátság története

Gordon és BIRDY - az utolsó kép
Gordon és BIRDY - az utolsó kép

Tizenöt éve élnek nagy barátságban a 30 éves Gordon Delacroix és kutyája Birdy.

Az első fotón a 15 éves belga kamasz fiú boldogan ölelte magához a kis kutyust, akivel azóta is elválaszthatatlanok. Gordon tíz évvel később újra fotózta a képet. Az akkor már felnőtt férfi és nagyra nőtt kutyája boldogan nevettek a kamerába. Most, 5 évvel később, Birdy már megőszült, nehezen mozog, és kiderült, hogy súlyos beteg.

Az orvos szerint már csak hónapjai lehetnek hátra. A férfi ezért egy búcsúképet készített magukról, ugyanott, ugyanúgy állnak, mint a kezdetekkor. A gazdi azt mondta, hogy bármennyi ideje is van hátra négylábú barátjának, ő mindent meg fog tenni azért, hogy a legjobb legyen neki addig is.

item-571x item-571x item-571x
512

Ezt olvasta már?

 • 2015. szept. 15. 08:13 Állati hírek
  Megmentette a kiscica életét a motoros, most együtt szelik az utakat
  Nevada és New Jersey között utazott az a férfi, aki önzetlenül segített egy árva, bajba jutott kiscicán. Az apróságon égési sérülések voltak, ezért a motoros a mellényébe csúsztatta a kicsit és magával vitte.
 • 2015. nov. 14. 08:47 Állati hírek
  Még mindig szenvedik a delfinek az olajkatasztrófát
  A mai napig vemhességi gondokkal küzdenek a louisianai partok menti Barataria-öböl palackorrú delfinjei a 2010-ben történt mexikói-öbölbeli olajkatasztrófa miatt.
 • 2016. okt. 20. 08:14 Állati hírek
  5 dolog, amivel megrövidíted a kutyád életét
  Mint minden gazdi, bizonyára Te is a lehető legjobbat akarod a kedvencednek. Egyes szokásokkal azonban akaratodon kívül is évekkel csökkentheted kutyusod várható élettartamát. Az alábbiakra éppen ezért mindenképpen figyelj oda.
 • 2015. szept. 11. 14:04 Állati hírek
  Loki nagy kalandja
  Loki farkas-kutya hibrid, van benne alaszkai malamut és husky. Gazdája szerint egy ebnek sem kellene lakásba vagy kertbe zárva töltenie az életét, ezért közzé tette a kedvencével közösen átélt kalandok fotóit: hátha ezzel inspirálni tud mindenkit arra, hogy magával vigye…
 • 2015. jún. 24. 18:09 Állati hírek
  Fogságban a nyílméregbéka sem veszélyes
  Nyilván hallottak már a nyílméregbékákról; a dél-amerikai indián törzsek előszeretettel kenegették a bőrükben felhalmozódott mérget a nyilaik hegyére, mert az így megmérgezett nyíllal még egy nagy testű állatot is le lehetett teríteni.

Segítsünk rajtuk!