Bejelentkezés

Regisztrálás


Címkék: kutya megható galéria
2016. június 14., kedd 16:03 Állati hírek

15 év, 3 kép: egy kitartó barátság története

Gordon és BIRDY - az utolsó kép
Gordon és BIRDY - az utolsó kép

Tizenöt éve élnek nagy barátságban a 30 éves Gordon Delacroix és kutyája Birdy.

Az első fotón a 15 éves belga kamasz fiú boldogan ölelte magához a kis kutyust, akivel azóta is elválaszthatatlanok. Gordon tíz évvel később újra fotózta a képet. Az akkor már felnőtt férfi és nagyra nőtt kutyája boldogan nevettek a kamerába. Most, 5 évvel később, Birdy már megőszült, nehezen mozog, és kiderült, hogy súlyos beteg.

Az orvos szerint már csak hónapjai lehetnek hátra. A férfi ezért egy búcsúképet készített magukról, ugyanott, ugyanúgy állnak, mint a kezdetekkor. A gazdi azt mondta, hogy bármennyi ideje is van hátra négylábú barátjának, ő mindent meg fog tenni azért, hogy a legjobb legyen neki addig is.

item-571x item-571x item-571x
655

Ezt olvasta már?

 • 2015. szept. 03. 06:05 Állati hírek
  Bevállalt egy golyót a gazdija helyett a süket kutya, most mégis otthontalan
  Kiko, a New Yorkban élő kutya 2012-ben lett címlapsztár a hősiessége miatt: megmentette a gazdáját egy fegyveres rablótól, aki betört az otthonukba. Azonban senki sem akarja örökbe fogadni Kikot, mert sokkal több figyelmet igényel egészséges, fiatal társainál.
 • 2015. nov. 09. 10:48 Állati hírek
  Egy 9 éves kisfiú kutyamenhelyet épített
  A 9 éves Ken úgy nőtt fel, hogy mindig segíteni akart az elkóborolt állatoknak. Néhány hónappal ezelőtt felkerült pár fotó az internetre, ahol Ken néhány állatot ápol, az emberek pedig elkezdték küldeni az adományokat.
 • 2015. máj. 29. 08:51 Állati hírek
  8 olcsó tipp a szúnyogok ellen
  A heves esőzések, a belvíz, a folyamatosan emelkedő hőmérséklet mind-mind kedvezett a szúnyoglárváknak; az elmúlt hosszú hétvégén konkrétan már az agyamra mentek a vérszívók a Duna-parton. De kismadarak azt csiripelték, hogy a Balatonnál (hiába volt május elején biológia szúnyogirtás), a…
 • 2016. ápr. 29. 23:04 VEL-VET hírek
  Dióbél
  SAMU az energikus foxi egyik pillanatról a másikra rosszul lett. Gazdái elhozták hozzánk, mert nem tudták mire vélni ezt a hirtelen romlást. Szerencsére a probléma forrását gyorsan megtaláltuk...
 • 2015. jún. 30. 07:53 Állati hírek
  Kapafogú őselefántot találtak Romániában
  Hét-nyolcmillió éve élt hatalmas kapafogú őselefánt csontvázának és agyarának több darabja került elő egy útépítéskor Románia keleti részén, a Vaslui megyei Gherghesti község területén – írták román lapok a hétvégén a Mediafax hírügynökség jelentésére hivatkozva.

Segítsünk rajtuk!