Bejelentkezés

Regisztrálás


2016. június 15., szerda 09:56 Állati hírek

Lebénulva is a kölykeit védte a bántalmazott macska

Lebénulva is a kölykeit védte a bántalmazott macska

A macska még vemhesen került egy ausztrál nőhöz, aki befogadta, etette, és segített neki az ellésnél. Egy nap azonban az állat a szomszédhoz kóborolt, ami annyira feldühítette az ott lakót, hogy a farkánál fogva rángatta meg a macskát.

Gazdája az állatvédők segítségét kérte. A kicsinyek menhelyre kerültek, azt hitte ugyanis, hogy mamájuk elpusztult. A hős macska azonban túlélte a brutális támadást. Bár hátsó lábaira lebénult, a mellsőkkel hazakúszott a gazdája házához.

A kétségbeesett állat a kölykeit kereste, így a nő azonnal a menhelyre indult a sérült macskával. A mama bénulása végleges, de még ez sem állíthatja meg abban, hogy a kölykeire vigyázzon. Az állatkínzó szomszédot letartóztatták, eljárás indult ellene.

447

Ezt olvasta már?

 • 2015. szept. 15. 08:13 Állati hírek
  Megmentette a kiscica életét a motoros, most együtt szelik az utakat
  Nevada és New Jersey között utazott az a férfi, aki önzetlenül segített egy árva, bajba jutott kiscicán. Az apróságon égési sérülések voltak, ezért a motoros a mellényébe csúsztatta a kicsit és magával vitte.
 • 2015. nov. 14. 08:47 Állati hírek
  Még mindig szenvedik a delfinek az olajkatasztrófát
  A mai napig vemhességi gondokkal küzdenek a louisianai partok menti Barataria-öböl palackorrú delfinjei a 2010-ben történt mexikói-öbölbeli olajkatasztrófa miatt.
 • 2016. okt. 20. 08:14 Állati hírek
  5 dolog, amivel megrövidíted a kutyád életét
  Mint minden gazdi, bizonyára Te is a lehető legjobbat akarod a kedvencednek. Egyes szokásokkal azonban akaratodon kívül is évekkel csökkentheted kutyusod várható élettartamát. Az alábbiakra éppen ezért mindenképpen figyelj oda.
 • 2015. szept. 11. 14:04 Állati hírek
  Loki nagy kalandja
  Loki farkas-kutya hibrid, van benne alaszkai malamut és husky. Gazdája szerint egy ebnek sem kellene lakásba vagy kertbe zárva töltenie az életét, ezért közzé tette a kedvencével közösen átélt kalandok fotóit: hátha ezzel inspirálni tud mindenkit arra, hogy magával vigye…
 • 2015. jún. 24. 18:09 Állati hírek
  Fogságban a nyílméregbéka sem veszélyes
  Nyilván hallottak már a nyílméregbékákról; a dél-amerikai indián törzsek előszeretettel kenegették a bőrükben felhalmozódott mérget a nyilaik hegyére, mert az így megmérgezett nyíllal még egy nagy testű állatot is le lehetett teríteni.

Segítsünk rajtuk!