Bejelentkezés

Regisztrálás


2016. június 15., szerda 09:56 Állati hírek

Lebénulva is a kölykeit védte a bántalmazott macska

Lebénulva is a kölykeit védte a bántalmazott macska

A macska még vemhesen került egy ausztrál nőhöz, aki befogadta, etette, és segített neki az ellésnél. Egy nap azonban az állat a szomszédhoz kóborolt, ami annyira feldühítette az ott lakót, hogy a farkánál fogva rángatta meg a macskát.

Gazdája az állatvédők segítségét kérte. A kicsinyek menhelyre kerültek, azt hitte ugyanis, hogy mamájuk elpusztult. A hős macska azonban túlélte a brutális támadást. Bár hátsó lábaira lebénult, a mellsőkkel hazakúszott a gazdája házához.

A kétségbeesett állat a kölykeit kereste, így a nő azonnal a menhelyre indult a sérült macskával. A mama bénulása végleges, de még ez sem állíthatja meg abban, hogy a kölykeire vigyázzon. Az állatkínzó szomszédot letartóztatták, eljárás indult ellene.

615

Ezt olvasta már?

 • 2015. szept. 03. 06:05 Állati hírek
  Bevállalt egy golyót a gazdija helyett a süket kutya, most mégis otthontalan
  Kiko, a New Yorkban élő kutya 2012-ben lett címlapsztár a hősiessége miatt: megmentette a gazdáját egy fegyveres rablótól, aki betört az otthonukba. Azonban senki sem akarja örökbe fogadni Kikot, mert sokkal több figyelmet igényel egészséges, fiatal társainál.
 • 2015. nov. 09. 10:48 Állati hírek
  Egy 9 éves kisfiú kutyamenhelyet épített
  A 9 éves Ken úgy nőtt fel, hogy mindig segíteni akart az elkóborolt állatoknak. Néhány hónappal ezelőtt felkerült pár fotó az internetre, ahol Ken néhány állatot ápol, az emberek pedig elkezdték küldeni az adományokat.
 • 2015. máj. 29. 08:51 Állati hírek
  8 olcsó tipp a szúnyogok ellen
  A heves esőzések, a belvíz, a folyamatosan emelkedő hőmérséklet mind-mind kedvezett a szúnyoglárváknak; az elmúlt hosszú hétvégén konkrétan már az agyamra mentek a vérszívók a Duna-parton. De kismadarak azt csiripelték, hogy a Balatonnál (hiába volt május elején biológia szúnyogirtás), a…
 • 2016. ápr. 29. 23:04 VEL-VET hírek
  Dióbél
  SAMU az energikus foxi egyik pillanatról a másikra rosszul lett. Gazdái elhozták hozzánk, mert nem tudták mire vélni ezt a hirtelen romlást. Szerencsére a probléma forrását gyorsan megtaláltuk...
 • 2015. jún. 30. 07:53 Állati hírek
  Kapafogú őselefántot találtak Romániában
  Hét-nyolcmillió éve élt hatalmas kapafogú őselefánt csontvázának és agyarának több darabja került elő egy útépítéskor Románia keleti részén, a Vaslui megyei Gherghesti község területén – írták román lapok a hétvégén a Mediafax hírügynökség jelentésére hivatkozva.

Segítsünk rajtuk!