Bejelentkezés

Regisztrálás


2016. június 19., vasárnap 06:56 Állati hírek

Elképesztő átalakuláson ment át a “kővé változott” kóbor kutya

Elképesztő átalakuláson ment át a “kővé változott” kóbor kutya

Ennek a Görögországban kóbórló 5 éves otthontalan és gazdátlan kutyusnak annyira megbetegedett a bőre, hogy a fején lévő bőr kezdett “kővé válni”, és darabokban lepotyogni. Elképzelhetetlen fájdalmakat élhetett át, de szerencsére az ő sorsa jóra fordult, mikor egy állatvédő szervezet - a Save a Greek Stay - Valia Orfanidou vezetésével a gondozásába vette.

Befogása nem volt egyszerű, az eb ugyanis rettegett az emberektől, nem hagyta, hogy bárki közel menjen hozzá, nemhogy megérintse. Lassan alakult ki a bizalom, pedig a kezelésre azonnal szüksége lett volna. Megmentői azt sem zárták ki, hogy még sosem ért hozzá ember ezelőtt.

Az állatmentők nem adták fel, mindenképpen segíteni akartak rajta, a kutyus napról-napra egyre jobban megnyílt. Valia nevet is adott neki: Petra, ami görögül azt jelenti, "kő". A kezelése sikeresen zajlott, most olyan, mintha sosem lett volna beteg, az emberi érintést is megszokta, sőt, már követeli is a hasvakargatást! Éppen családot keresnek neki, ahol végre boldog kutyus lehet.

item-577x item-577x item-577x item-577x item-577x item-577x item-577x item-577x item-577x
562 Utoljára frissítve: 2016. június 19., vasárnap 09:15

Ezt olvasta már?

Segítsünk rajtuk!