Bejelentkezés

Regisztrálás


2016. június 24., péntek 10:21 Állati hírek

Szabadulás a menhelyről

Szabadulás a menhelyről

A legtöbb kutya sajnos nem saját hibájukból kerül menhelyre, hanem az emberek okozta gondatlanságok miatt. Évente több tízezer kutya kerül menhelyre, akikre rossz sors vár, ha csak nem jön egy örökbefogadó gazdi, és elviszi őket egy szerető otthonba. Szerencsére rengeteg kutya kerül jobbnál jobb családokhoz, de azért elég sokuk ott marad a menhelyeken.

Ő itt a 8 hónapos Benny, aki szerencséjére csak harminc napot töltött egy kaliforniai menhelyen. A kutyus először nagyon félénk volt, de amikor rájött, hogy kiszabadul, egészen megváltozott. Fel-le kezdett ugrálni, elképesztő gyors farokcsapások között. Látszik rajta, hogy már a hazaút során is sokkal jobban érzi magát, mint a menhelyen.

524 Utoljára frissítve: 2016. június 24., péntek 10:52

Ezt olvasta már?

 • 2017. jún. 21. 10:33 Állati hírek
  Hol és milyen legyen a kutyánk háza?
  Az emberi szempontok szerint telepített kutyaház nem mindig áll összhangban a kutya igényeivel.
 • 2015. júl. 01. 07:10 VEL-VET hírek
  Eljött a szabadság ideje
  Több év után most fordul elő, hogy átmenetileg 10 napra, július 2-tól július 12-ig teljesen felhagyok a praxissal. Felismertem, hogy a kifogástalan, precíz magas színvonalú munkavégzéshez szükséges az időnkénti regeneráció, feltöltődés, nehogy kimerüléshez vezessen a munkamániás hajsza.
 • 2015. okt. 24. 09:11 Állati hírek
  Leállította forgalmat a motoros, hogy megmentsen egy kiscicát
  Egy forgalmas útkereszteződés forgatagában rekedt kiscicát mentett meg egy amerikai motoros, akinek a sisakjára szerelt kamera rögzítette az esetet. (videó)
 • 2015. aug. 06. 08:48 Állati hírek
  Ozzy, a kancsal macska
  Ozzy egy nyolcéves, Skóciában élő macska, aki teljesen átlagos attól eltekintve, hogy bandzsa szegény, pontosan fogalmazva szemtengelyferdülése van. A macska nem így született, még kiscica volt, amikor leesett egy ablakpárkányról
 • 2016. máj. 02. 22:22 VEL-VET hírek
  Rejtélyes út a gyógyulásig
  ZSÖMI tavaly december elején került a hozzánk. Éppen egy daganat műtéten esett át, ami után rosszul lett, állapota fokozatosan romlott. A műtét utáni állapot tüneteiből veseelégtelenségre lehetett számítani, később pedig ezt a feltételezést a laborvizsgálatok igazolták is. Az azonban nem…

Segítsünk rajtuk!