Bejelentkezés

Regisztrálás


2016. július 10., vasárnap 08:47 Állati hírek

Cicák és sünik, mint egy család

Cicák és sünik, mint egy család

Micsoda szeretethullám önthette el a frissen ellett mamacicát, amikor a kerítés mellett sétálva rátalált négy elhagyott sünbébire! A sünik akkorák sem voltak, mint egy túrógombóc a menzán, és nemcsak azért szorultak segítségre mert egyedül volt,ak hanem azért is, mert napok óta nem ehettek egy falatot sem. Csont és bőr volt mindegyik, és elcsigázott: csak ültek a lenyírt füvön és épphogy szuszogtak. Lehet, hogy a mama sünivel történt valami baj, ezért lettek árvák.

A cica gazdája csak akkor figyelt fel rájuk, amikor Szonja hosszan időzött a kert sarkában és láthatóan nem akart onnan elmozdulni. A gazdi nem hitt a szemének, amikor a macskája szemében nem a vadászösztönt, hanem az anyai szeretetet látta megcsillanni. Szonja óvatosan a saját kölyke mellé terelte a mancsával a kis süniket és melléjük feküdt.

A csoda nem három napig tartott: a süniket sikerült laktózmentes tejjel és macskatáppal megetetni és egy hónap alatt annyira megerősíteni, hogy szinte felnőtt méretűre cseperedtek. A történet végét nem ismerjük, de annyi biztos, hogy a sünik nem fél se a macskától, se az embertől, és talán egész életükre a családnál maradnak.

item-588x item-588x item-588x item-588x item-588x item-588x item-588x
350 Utoljára frissítve: 2016. július 10., vasárnap 09:33

Ezt olvasta már?

Segítsünk rajtuk!