Bejelentkezés

Regisztrálás


2016. július 10., vasárnap 08:47 Állati hírek

Cicák és sünik, mint egy család

Cicák és sünik, mint egy család

Micsoda szeretethullám önthette el a frissen ellett mamacicát, amikor a kerítés mellett sétálva rátalált négy elhagyott sünbébire! A sünik akkorák sem voltak, mint egy túrógombóc a menzán, és nemcsak azért szorultak segítségre mert egyedül volt,ak hanem azért is, mert napok óta nem ehettek egy falatot sem. Csont és bőr volt mindegyik, és elcsigázott: csak ültek a lenyírt füvön és épphogy szuszogtak. Lehet, hogy a mama sünivel történt valami baj, ezért lettek árvák.

A cica gazdája csak akkor figyelt fel rájuk, amikor Szonja hosszan időzött a kert sarkában és láthatóan nem akart onnan elmozdulni. A gazdi nem hitt a szemének, amikor a macskája szemében nem a vadászösztönt, hanem az anyai szeretetet látta megcsillanni. Szonja óvatosan a saját kölyke mellé terelte a mancsával a kis süniket és melléjük feküdt.

A csoda nem három napig tartott: a süniket sikerült laktózmentes tejjel és macskatáppal megetetni és egy hónap alatt annyira megerősíteni, hogy szinte felnőtt méretűre cseperedtek. A történet végét nem ismerjük, de annyi biztos, hogy a sünik nem fél se a macskától, se az embertől, és talán egész életükre a családnál maradnak.

item-588x item-588x item-588x item-588x item-588x item-588x item-588x
497 Utoljára frissítve: 2016. július 10., vasárnap 09:33

Ezt olvasta már?

 • 2016. máj. 24. 15:56 VEL-VET hírek
  A szeretet és a törődés gyógyító ereje
  A szeretet, ha csodákra nem is képes, de sokszor életet ment, ezt most is megtapasztaltuk. 3 hét nem hosszú idő, de betegen megélve szinte végtelennek is tűnhet. Ráadásul a beteg környezete is egyre erősebb lelki fájdalmakat élhet át az időnként…
 • 2015. aug. 12. 08:45 Állati hírek
  Egy kisbaba és egy francia bulldog kölyök barátsága
  A 25 éves chicagói édesanya, Ivette Ivens csodálatos képeken örökíti meg kisfia és az ő elválaszthatatlan barátjának mindennapjait.
 • 2016. jún. 04. 08:36 Állati hírek
  A családi kötelék ereje
  Cora teljesen összetört, amikor elvették tőle kölykeit és menhelyre került. A gondozók felkutatták a csöppségeket és újra egyesítették a családot. (videó)
 • 2015. júl. 23. 07:15 VEL-VET hírek
  A bűvös 10.000....
  10.000 sok vagy kevés, minden relativitás és számmisztika kérdése... Jelen esetben, ha azt vesszük egy éve ennyi követő még csak álomnak tűnt ...
 • 2016. febr. 17. 09:36 Állati hírek
  Egy kutya vette gondozásába az elárvult oposszumbébiket
  Elárvult oposszumbébiket vett magához egy Rio de Janeiro-ban élő nő, miután az aprócska állatok anyjára rátámadt egy kutya és a súlyos sérülései miatt elpusztult. A kölykök ezután kerültek a kutyaoktatóként dolgozó Stephanie Maldonado-hoz, aki mindent megtett, hogy a kis oposszumok…

Segítsünk rajtuk!