Bejelentkezés

Regisztrálás


Címkék: kutya életmentés
2017. február 18., szombat 16:10 Állati hírek

Egy kutya tartott melegen két napon át egy magára hagyott kisfiút Oroszországban

Egy kutya tartott melegen két napon át egy magára hagyott kisfiút Oroszországban

Egy kutya mentette meg egy kétéves kisfiú életét Oroszországban: az állat ugyanis két napon át melegen tartott a kisgyermeket, akit az anyja magára hagyott a farkasordító hidegben. A megdöbbentő esetről a Siberian Times számolt be. A lap értesülései szerint a Lokotyi járásban élő anya január végén négy napra elutazott, ám érthetetlen okokból nem vitte magával gyermekét, hanem egyedül hagyta a ház fűtetlen verandáján, csak a kutya volt vele. A kisgyermeket közel két nap után vették észre a szomszédok, ez idő alatt a hősiesen viselkedő állat végig mellette maradt és szorosan hozzábújva próbálta melegíteni.

A kihűlt kisfiút kórházba szállították, ahonnan egy hete engedték ki, arról azonban a Siberian Times nem számolt be, hogy kihez került a gyermek. A nőtől ugyanis elvették a felügyeleti jogát, tettéért börtönbüntetéssel néz szembe. A kisfiút megmentő kutyát a hatóság és a helyiek is igazi hősként emlegetik.

376 Utoljára frissítve: 2017. február 18., szombat 16:21

Ezt olvasta már?

 • 2015. dec. 12. 08:20 Állati hírek
  Egy sanyarú sorsú kutya csodálatos megmenekülése
  Alice az indiai utcákon élt étlen és szomjan, hosszú ideje. Olyan súlyos rühességben szenvedett, hogy a bőre szikla keménységűvé vált. Egy állatvédő szervezet azonban segítségére sietett. (videó)
 • 2015. júl. 11. 13:37 Állati hírek
  Egy tenyérnyi majom
  A törpe selyemmajom (Cebuella pygmaea) a világ legkisebb majomfajának számít. A csuklyásmajomfélék családjába tartozó apró állat Dél-Amerikában, az Amazonas-medence nyugati részén őshonos.
 • 2015. aug. 06. 08:48 Állati hírek
  Ozzy, a kancsal macska
  Ozzy egy nyolcéves, Skóciában élő macska, aki teljesen átlagos attól eltekintve, hogy bandzsa szegény, pontosan fogalmazva szemtengelyferdülése van. A macska nem így született, még kiscica volt, amikor leesett egy ablakpárkányról
 • 2015. jún. 22. 08:44 Állati hírek
  Meghalt a 150 éves galapagosi óriásteknős
  Meghalt a San Diego-i állatkert teknősmatuzsáleme, akit egyszerűen csak Sebességnek hívtak.
 • 2015. jún. 01. 12:45 Állati hírek
  A hullámos papagájoknál is ragadós az ásítás
  A kísérletek alkalmával a madaraknak videofelvételeket mutattak ásító és nem ásító fajtársakról. Minden egyes papagájra átragadt a viselkedés, ha az ásítozó fajtársat nézte a felvételen, a másik esetben azonban csak a madarak kevesebb, mint 50 százaléka „nyitotta nagyra” a csőrét.

Segítsünk rajtuk!