Bejelentkezés

Regisztrálás


Címkék: rendelő hír infó
2015. május 16., szombat 11:15 VEL-VET hírek

Üdvözlünk honlapunkon!

Üdvözlünk honlapunkon!

Mivel egyre több megkeresést kapunk internetes közösségi oldalakon és emailben egyaránt, elérkezettnek láttuk az idejét, hogy egy saját webes megjelenéssel is segítsük az állatok iránt elkötelezett embereket, lakhelytől függetlenül.

Reméljük, hogy oldalunkkal sikerül összefogni és felduzzasztani az állatvédő és szerető embereket. Hogy ezt miként szerenénk elérni?
A lehető legtöbb szerepet Ti kapjátok! Állattartással, valamint állatvédelemmel kapcsolatos észrevételeiteket és kérdéseiteket,  vagy akár érzéseiteket megoszthatjátok a fórumban, cikkekhez való hozzászólásban egyaránt. Lehet az egy szomorú vagy vidám történet, tudományos érdekesség vagy poénos esemény.

Mindenkire számítunk, hogy kicsit szebbé, színesebbé és legfőképpen állatbarátabbá tegyük környezetünket. Kérlek, csatlakozz közösségünkhöz és gazdagítsd táborunkat észrevételeiddel, élményeiddel.

Köszönettel:
VEL-VET TEAM

864 Utoljára frissítve: 2015. május 25., hétfő 19:33

Ezt olvasta már?

 • 2015. szept. 03. 06:05 Állati hírek
  Bevállalt egy golyót a gazdija helyett a süket kutya, most mégis otthontalan
  Kiko, a New Yorkban élő kutya 2012-ben lett címlapsztár a hősiessége miatt: megmentette a gazdáját egy fegyveres rablótól, aki betört az otthonukba. Azonban senki sem akarja örökbe fogadni Kikot, mert sokkal több figyelmet igényel egészséges, fiatal társainál.
 • 2015. nov. 09. 10:48 Állati hírek
  Egy 9 éves kisfiú kutyamenhelyet épített
  A 9 éves Ken úgy nőtt fel, hogy mindig segíteni akart az elkóborolt állatoknak. Néhány hónappal ezelőtt felkerült pár fotó az internetre, ahol Ken néhány állatot ápol, az emberek pedig elkezdték küldeni az adományokat.
 • 2015. máj. 29. 08:51 Állati hírek
  8 olcsó tipp a szúnyogok ellen
  A heves esőzések, a belvíz, a folyamatosan emelkedő hőmérséklet mind-mind kedvezett a szúnyoglárváknak; az elmúlt hosszú hétvégén konkrétan már az agyamra mentek a vérszívók a Duna-parton. De kismadarak azt csiripelték, hogy a Balatonnál (hiába volt május elején biológia szúnyogirtás), a…
 • 2016. ápr. 29. 23:04 VEL-VET hírek
  Dióbél
  SAMU az energikus foxi egyik pillanatról a másikra rosszul lett. Gazdái elhozták hozzánk, mert nem tudták mire vélni ezt a hirtelen romlást. Szerencsére a probléma forrását gyorsan megtaláltuk...
 • 2015. jún. 30. 07:53 Állati hírek
  Kapafogú őselefántot találtak Romániában
  Hét-nyolcmillió éve élt hatalmas kapafogú őselefánt csontvázának és agyarának több darabja került elő egy útépítéskor Románia keleti részén, a Vaslui megyei Gherghesti község területén – írták román lapok a hétvégén a Mediafax hírügynökség jelentésére hivatkozva.

Segítsünk rajtuk!