Bejelentkezés

Regisztrálás


Címkék: rendelő hír infó
2015. május 16., szombat 11:15 VEL-VET hírek

Üdvözlünk honlapunkon!

Üdvözlünk honlapunkon!

Mivel egyre több megkeresést kapunk internetes közösségi oldalakon és emailben egyaránt, elérkezettnek láttuk az idejét, hogy egy saját webes megjelenéssel is segítsük az állatok iránt elkötelezett embereket, lakhelytől függetlenül.

Reméljük, hogy oldalunkkal sikerül összefogni és felduzzasztani az állatvédő és szerető embereket. Hogy ezt miként szerenénk elérni?
A lehető legtöbb szerepet Ti kapjátok! Állattartással, valamint állatvédelemmel kapcsolatos észrevételeiteket és kérdéseiteket,  vagy akár érzéseiteket megoszthatjátok a fórumban, cikkekhez való hozzászólásban egyaránt. Lehet az egy szomorú vagy vidám történet, tudományos érdekesség vagy poénos esemény.

Mindenkire számítunk, hogy kicsit szebbé, színesebbé és legfőképpen állatbarátabbá tegyük környezetünket. Kérlek, csatlakozz közösségünkhöz és gazdagítsd táborunkat észrevételeiddel, élményeiddel.

Köszönettel:
VEL-VET TEAM

706 Utoljára frissítve: 2015. május 25., hétfő 19:33

Ezt olvasta már?

 • 2015. szept. 15. 08:13 Állati hírek
  Megmentette a kiscica életét a motoros, most együtt szelik az utakat
  Nevada és New Jersey között utazott az a férfi, aki önzetlenül segített egy árva, bajba jutott kiscicán. Az apróságon égési sérülések voltak, ezért a motoros a mellényébe csúsztatta a kicsit és magával vitte.
 • 2015. nov. 14. 08:47 Állati hírek
  Még mindig szenvedik a delfinek az olajkatasztrófát
  A mai napig vemhességi gondokkal küzdenek a louisianai partok menti Barataria-öböl palackorrú delfinjei a 2010-ben történt mexikói-öbölbeli olajkatasztrófa miatt.
 • 2016. okt. 20. 08:14 Állati hírek
  5 dolog, amivel megrövidíted a kutyád életét
  Mint minden gazdi, bizonyára Te is a lehető legjobbat akarod a kedvencednek. Egyes szokásokkal azonban akaratodon kívül is évekkel csökkentheted kutyusod várható élettartamát. Az alábbiakra éppen ezért mindenképpen figyelj oda.
 • 2015. szept. 11. 14:04 Állati hírek
  Loki nagy kalandja
  Loki farkas-kutya hibrid, van benne alaszkai malamut és husky. Gazdája szerint egy ebnek sem kellene lakásba vagy kertbe zárva töltenie az életét, ezért közzé tette a kedvencével közösen átélt kalandok fotóit: hátha ezzel inspirálni tud mindenkit arra, hogy magával vigye…
 • 2015. jún. 24. 18:09 Állati hírek
  Fogságban a nyílméregbéka sem veszélyes
  Nyilván hallottak már a nyílméregbékákról; a dél-amerikai indián törzsek előszeretettel kenegették a bőrükben felhalmozódott mérget a nyilaik hegyére, mert az így megmérgezett nyíllal még egy nagy testű állatot is le lehetett teríteni.

Segítsünk rajtuk!