Bejelentkezés

Regisztrálás


Címkék: rendelő infó
2015. július 01., szerda 07:10 VEL-VET hírek

Eljött a szabadság ideje

Eljött a szabadság ideje

Kedves Ügyfeleim, Barátaim, Gazdik!

Több év után most fordul elő, hogy átmenetileg 10 napra, július 2-tól július 12-ig teljesen felhagyok a praxissal. Felismertem, hogy a kifogástalan, precíz magas színvonalú munkavégzéshez szükséges az időnkénti regeneráció, feltöltődés, nehogy kimerüléshez vezessen a munkamániás hajsza.

Az utóbbi időben sokat dolgoztam, mindig rendelkezésre álltam, ahogyan ezt saját magatok is gyakran tapasztaltátok.
Én nem kapcsolom ki a telefonomat sohasem, sőt ritka alkalmak azok, amikor fizikálisan nem tudok rendelezésetekre állni.  Most is el fogtok érni, de egy kissé megszűnök pár napra.

A rendelő azonban nem zár be, kollégáim készségesen segítenek minden megkeresésre és rendelkezésre állnak a felmerülő problémák megoldására.

Természesetesen ez a 10 nap nekik is a pihenésről fog szólni, mivel csökkentett idejű nyitvatartást vezetünk be 10-18 óráig és a hétvégén kivételesen zárva leszünk. A pihenés után felfrissülve, újult erővel vágunk neki a dolgos hétköznapoknak.

Megértéseteket köszönöm, ígérem a javatokat fogja nektek is szolgálni.

Továbbra is "Törődni fogunk VELetek"!

Dr Paál Csaba és a VEL-VET Team

400 Utoljára frissítve: 2015. július 01., szerda 07:35

Ezt olvasta már?

 • 2015. szept. 15. 08:13 Állati hírek
  Megmentette a kiscica életét a motoros, most együtt szelik az utakat
  Nevada és New Jersey között utazott az a férfi, aki önzetlenül segített egy árva, bajba jutott kiscicán. Az apróságon égési sérülések voltak, ezért a motoros a mellényébe csúsztatta a kicsit és magával vitte.
 • 2015. nov. 14. 08:47 Állati hírek
  Még mindig szenvedik a delfinek az olajkatasztrófát
  A mai napig vemhességi gondokkal küzdenek a louisianai partok menti Barataria-öböl palackorrú delfinjei a 2010-ben történt mexikói-öbölbeli olajkatasztrófa miatt.
 • 2016. okt. 20. 08:14 Állati hírek
  5 dolog, amivel megrövidíted a kutyád életét
  Mint minden gazdi, bizonyára Te is a lehető legjobbat akarod a kedvencednek. Egyes szokásokkal azonban akaratodon kívül is évekkel csökkentheted kutyusod várható élettartamát. Az alábbiakra éppen ezért mindenképpen figyelj oda.
 • 2015. szept. 11. 14:04 Állati hírek
  Loki nagy kalandja
  Loki farkas-kutya hibrid, van benne alaszkai malamut és husky. Gazdája szerint egy ebnek sem kellene lakásba vagy kertbe zárva töltenie az életét, ezért közzé tette a kedvencével közösen átélt kalandok fotóit: hátha ezzel inspirálni tud mindenkit arra, hogy magával vigye…
 • 2015. jún. 24. 18:09 Állati hírek
  Fogságban a nyílméregbéka sem veszélyes
  Nyilván hallottak már a nyílméregbékákról; a dél-amerikai indián törzsek előszeretettel kenegették a bőrükben felhalmozódott mérget a nyilaik hegyére, mert az így megmérgezett nyíllal még egy nagy testű állatot is le lehetett teríteni.

Segítsünk rajtuk!