Bejelentkezés

Regisztrálás


Címkék: rendelő infó
2015. július 01., szerda 07:10 VEL-VET hírek

Eljött a szabadság ideje

Eljött a szabadság ideje

Kedves Ügyfeleim, Barátaim, Gazdik!

Több év után most fordul elő, hogy átmenetileg 10 napra, július 2-tól július 12-ig teljesen felhagyok a praxissal. Felismertem, hogy a kifogástalan, precíz magas színvonalú munkavégzéshez szükséges az időnkénti regeneráció, feltöltődés, nehogy kimerüléshez vezessen a munkamániás hajsza.

Az utóbbi időben sokat dolgoztam, mindig rendelkezésre álltam, ahogyan ezt saját magatok is gyakran tapasztaltátok.
Én nem kapcsolom ki a telefonomat sohasem, sőt ritka alkalmak azok, amikor fizikálisan nem tudok rendelezésetekre állni.  Most is el fogtok érni, de egy kissé megszűnök pár napra.

A rendelő azonban nem zár be, kollégáim készségesen segítenek minden megkeresésre és rendelkezésre állnak a felmerülő problémák megoldására.

Természesetesen ez a 10 nap nekik is a pihenésről fog szólni, mivel csökkentett idejű nyitvatartást vezetünk be 10-18 óráig és a hétvégén kivételesen zárva leszünk. A pihenés után felfrissülve, újult erővel vágunk neki a dolgos hétköznapoknak.

Megértéseteket köszönöm, ígérem a javatokat fogja nektek is szolgálni.

Továbbra is "Törődni fogunk VELetek"!

Dr Paál Csaba és a VEL-VET Team

558 Utoljára frissítve: 2015. július 01., szerda 07:35

Ezt olvasta már?

 • 2015. szept. 03. 06:05 Állati hírek
  Bevállalt egy golyót a gazdija helyett a süket kutya, most mégis otthontalan
  Kiko, a New Yorkban élő kutya 2012-ben lett címlapsztár a hősiessége miatt: megmentette a gazdáját egy fegyveres rablótól, aki betört az otthonukba. Azonban senki sem akarja örökbe fogadni Kikot, mert sokkal több figyelmet igényel egészséges, fiatal társainál.
 • 2015. nov. 09. 10:48 Állati hírek
  Egy 9 éves kisfiú kutyamenhelyet épített
  A 9 éves Ken úgy nőtt fel, hogy mindig segíteni akart az elkóborolt állatoknak. Néhány hónappal ezelőtt felkerült pár fotó az internetre, ahol Ken néhány állatot ápol, az emberek pedig elkezdték küldeni az adományokat.
 • 2015. máj. 29. 08:51 Állati hírek
  8 olcsó tipp a szúnyogok ellen
  A heves esőzések, a belvíz, a folyamatosan emelkedő hőmérséklet mind-mind kedvezett a szúnyoglárváknak; az elmúlt hosszú hétvégén konkrétan már az agyamra mentek a vérszívók a Duna-parton. De kismadarak azt csiripelték, hogy a Balatonnál (hiába volt május elején biológia szúnyogirtás), a…
 • 2016. ápr. 29. 23:04 VEL-VET hírek
  Dióbél
  SAMU az energikus foxi egyik pillanatról a másikra rosszul lett. Gazdái elhozták hozzánk, mert nem tudták mire vélni ezt a hirtelen romlást. Szerencsére a probléma forrását gyorsan megtaláltuk...
 • 2015. jún. 30. 07:53 Állati hírek
  Kapafogú őselefántot találtak Romániában
  Hét-nyolcmillió éve élt hatalmas kapafogú őselefánt csontvázának és agyarának több darabja került elő egy útépítéskor Románia keleti részén, a Vaslui megyei Gherghesti község területén – írták román lapok a hétvégén a Mediafax hírügynökség jelentésére hivatkozva.

Segítsünk rajtuk!