Bejelentkezés

Regisztrálás


Címkék: rendelő
2016. február 28., vasárnap 09:15 VEL-VET hírek

15000 kedvelés

15000 kedvelés

Örömteli ez a tél végi nap számunkra. Elértük nagy álmunkat, vagyis több mint 15'000 Facebook kedvelőnk van. Persze a nagy számok sokakban tucat érzését keltik, de nekünk ez egy elismerés mindenképpen. Miért is tekintjük ezt MI kiváltságnak?

Egyrészt, mert a rendelőnk négy fala között a maximálisat hozzunk ki magunkból, alapos, körültekintő szakmai munkával, maximális empatikus készséggel, teljes odaadással gyógyítjuk a kedvenceket. Pontosan megtervezett napi programokkal nem várakoztatjuk aggódó gazdijainkat. A nap 24 órájában a kommunikációs csatornák mindegyikén szívesen adunk tájékoztatást, tanácsokat az ország bármely részéről történő megkeresésekre rövid időn belül.

Nálunk a pozitív hozzáállás, a kellemes hangulat és az állatok iránti elkötelezettség mindennap kötelező!

Másrészt a rendelő falain kívül is minden állatokkal kapcsolatos rendezvényen, oktatáson, tüntetésen, rádió és televízió műsorban és az online fórumokon teljes mellbedobással részt veszünk.
Az életünket áldozzuk fel az állatok és a gyógyítás oltárán, mert MI erre esküdtünk fel és ez a boldogságunk és jó közérzetünk alapja.

Köszönjük, hogy ennyien mellettünk álltok és napról napra egyre szélesebb tábor aktív résztvevői lehetünk. Ígérjük, hogy lendületünk továbbra sem csökken a rendelő falain belül és kívül!

Törődünk VELetek! - Vel-<3et Team

1176 Utoljára frissítve: 2016. február 28., vasárnap 09:22

Ezt olvasta már?

Segítsünk rajtuk!