Bejelentkezés

Regisztrálás


Címkék: rendelő
2016. február 28., vasárnap 09:15 VEL-VET hírek

15000 kedvelés

15000 kedvelés

Örömteli ez a tél végi nap számunkra. Elértük nagy álmunkat, vagyis több mint 15'000 Facebook kedvelőnk van. Persze a nagy számok sokakban tucat érzését keltik, de nekünk ez egy elismerés mindenképpen. Miért is tekintjük ezt MI kiváltságnak?

Egyrészt, mert a rendelőnk négy fala között a maximálisat hozzunk ki magunkból, alapos, körültekintő szakmai munkával, maximális empatikus készséggel, teljes odaadással gyógyítjuk a kedvenceket. Pontosan megtervezett napi programokkal nem várakoztatjuk aggódó gazdijainkat. A nap 24 órájában a kommunikációs csatornák mindegyikén szívesen adunk tájékoztatást, tanácsokat az ország bármely részéről történő megkeresésekre rövid időn belül.

Nálunk a pozitív hozzáállás, a kellemes hangulat és az állatok iránti elkötelezettség mindennap kötelező!

Másrészt a rendelő falain kívül is minden állatokkal kapcsolatos rendezvényen, oktatáson, tüntetésen, rádió és televízió műsorban és az online fórumokon teljes mellbedobással részt veszünk.
Az életünket áldozzuk fel az állatok és a gyógyítás oltárán, mert MI erre esküdtünk fel és ez a boldogságunk és jó közérzetünk alapja.

Köszönjük, hogy ennyien mellettünk álltok és napról napra egyre szélesebb tábor aktív résztvevői lehetünk. Ígérjük, hogy lendületünk továbbra sem csökken a rendelő falain belül és kívül!

Törődünk VELetek! - Vel-<3et Team

1010 Utoljára frissítve: 2016. február 28., vasárnap 09:22

Ezt olvasta már?

 • 2015. júl. 17. 07:46 Állati hírek
  70 évesen tapasztalja meg a szabadságot az elefánt
  Az idős elefánt még csak most tanulja, hogy milyen az, ha nem bántják, nem zsákmányolják ki, és szabadon élhet.
 • 2015. aug. 30. 09:12 Állati hírek
  Különleges mélytengeri élőlényeket találtak a Karib-tengernél
  A Karib-tenger Puerto Rico közeli térségében a mélytengeri élővilágot derítették fel egy robotjárművel, ami rendkívül jó és éles képeket készített mindenki nagy örömére. (videó)
 • 2015. jún. 03. 07:14 Állati hírek
  Vajon létezik-e kutya-macska barátság?
  Vajon létezik-e kutya-macska barátság? Felsorolni is nehéz, hány ifjúsági regény és film szólt arról, hogy a kutya és a macska örök ellenség. Ki emlékszik a Frakkra? A Kutyák és macskák szupertitkos összeesküvésére? Bizony, az emberben élénken él a kép, hogy…
 • 2015. júl. 03. 06:11 Állati hírek
  A kis árva kenguru új szülőkre talált
  Makaia, a nyolc és fél hónapos Goodfellow-kúszókenguru az Adelaide-i Állatkertben maradt árván, miután az anyja leesett egy ágról. Az állatorvosok pótmamát kerestek a kicsinek, Makaiát végül egy sárgalábú szirti wallaby erszényébe csúsztatták, aki felváltva táplálta a saját kölykét és az…
 • 2015. máj. 25. 13:58 Állati hírek
  Azt hitték tumora van, de...
  Először azt hitték, tumor nő a macska hasában, de amit kiszedtek belőle, az az orvosokat is meglepte! Semmire nem gyanakodott a gazdi, amikor elvitte a macskáját az éves kötelező védőoltásra, az orvosok viszont megvizsgálták Garry-t, és egy hatalmas tumort tapogattak…

Segítsünk rajtuk!