Bejelentkezés

Regisztrálás


Címkék: rendelő
2016. február 28., vasárnap 09:15 VEL-VET hírek

15000 kedvelés

15000 kedvelés

Örömteli ez a tél végi nap számunkra. Elértük nagy álmunkat, vagyis több mint 15'000 Facebook kedvelőnk van. Persze a nagy számok sokakban tucat érzését keltik, de nekünk ez egy elismerés mindenképpen. Miért is tekintjük ezt MI kiváltságnak?

Egyrészt, mert a rendelőnk négy fala között a maximálisat hozzunk ki magunkból, alapos, körültekintő szakmai munkával, maximális empatikus készséggel, teljes odaadással gyógyítjuk a kedvenceket. Pontosan megtervezett napi programokkal nem várakoztatjuk aggódó gazdijainkat. A nap 24 órájában a kommunikációs csatornák mindegyikén szívesen adunk tájékoztatást, tanácsokat az ország bármely részéről történő megkeresésekre rövid időn belül.

Nálunk a pozitív hozzáállás, a kellemes hangulat és az állatok iránti elkötelezettség mindennap kötelező!

Másrészt a rendelő falain kívül is minden állatokkal kapcsolatos rendezvényen, oktatáson, tüntetésen, rádió és televízió műsorban és az online fórumokon teljes mellbedobással részt veszünk.
Az életünket áldozzuk fel az állatok és a gyógyítás oltárán, mert MI erre esküdtünk fel és ez a boldogságunk és jó közérzetünk alapja.

Köszönjük, hogy ennyien mellettünk álltok és napról napra egyre szélesebb tábor aktív résztvevői lehetünk. Ígérjük, hogy lendületünk továbbra sem csökken a rendelő falain belül és kívül!

Törődünk VELetek! - Vel-<3et Team

923 Utoljára frissítve: 2016. február 28., vasárnap 09:22

Ezt olvasta már?

 • 2015. aug. 26. 12:14 Állati hírek
  7 dolog, amit nem tud a kutyájáról
  Az AsapScience lelkes biológusai 7 pontban foglalták össze mindazon okokat, amiért érdemes kutyát tartani. Majd az egészet egy remek kis videóban is szemléltetik.
 • 2015. szept. 01. 14:37 Állati hírek
  Horgászni indultak, végül két kiscicát fogtak
  Amikor Jason Frost és Brandon Key elindultak szokásos horgásztúrájukra, még nem sejtették, hogy az egyik legemlékezetesebb fogásukat veszik majd videóra.
 • 2014. nov. 30. 11:51 Állati hírek
  Nem is háziasítottuk a macskát
  Először írták le a házimacska teljes genetikai kódját, melyből kiderült, milyen változásokat okozott a több évezredes együttélés az emberrel – írja az MTI. A vadon élő macskafélékhez képest módosultak azok a gének, amelyek az emlékezettel, a jutalmazással történő tanulással és…
 • 2015. dec. 05. 07:40 Állati hírek
  Amikor a felelőtlenség áldozatot követel
  Ha a gügyögés nem használ, akkor kénytelen az ember kemény eszközöket alkalmazni. Erre jutott egy állatkert igazgatója is, aki megunta, hogy hiába könyörögnek a látogatóknak: ne etessék az állatokat.
 • 2015. jún. 13. 11:19 Állati hírek
  Életében először fürdik a sanyarú sorsú tigris
  Bár természetes élőhelyükön a tigrisek szeretnek úszkálni, a két szumátrai tigris, Lily és Carli, akik egész eddig egy koszos betonketrecben éltek, még sohasem tapasztalhatták meg ezt az élményt.

Segítsünk rajtuk!