Bejelentkezés

Regisztrálás


Címkék: rendelő
2016. február 28., vasárnap 09:15 VEL-VET hírek

15000 kedvelés

15000 kedvelés

Örömteli ez a tél végi nap számunkra. Elértük nagy álmunkat, vagyis több mint 15'000 Facebook kedvelőnk van. Persze a nagy számok sokakban tucat érzését keltik, de nekünk ez egy elismerés mindenképpen. Miért is tekintjük ezt MI kiváltságnak?

Egyrészt, mert a rendelőnk négy fala között a maximálisat hozzunk ki magunkból, alapos, körültekintő szakmai munkával, maximális empatikus készséggel, teljes odaadással gyógyítjuk a kedvenceket. Pontosan megtervezett napi programokkal nem várakoztatjuk aggódó gazdijainkat. A nap 24 órájában a kommunikációs csatornák mindegyikén szívesen adunk tájékoztatást, tanácsokat az ország bármely részéről történő megkeresésekre rövid időn belül.

Nálunk a pozitív hozzáállás, a kellemes hangulat és az állatok iránti elkötelezettség mindennap kötelező!

Másrészt a rendelő falain kívül is minden állatokkal kapcsolatos rendezvényen, oktatáson, tüntetésen, rádió és televízió műsorban és az online fórumokon teljes mellbedobással részt veszünk.
Az életünket áldozzuk fel az állatok és a gyógyítás oltárán, mert MI erre esküdtünk fel és ez a boldogságunk és jó közérzetünk alapja.

Köszönjük, hogy ennyien mellettünk álltok és napról napra egyre szélesebb tábor aktív résztvevői lehetünk. Ígérjük, hogy lendületünk továbbra sem csökken a rendelő falain belül és kívül!

Törődünk VELetek! - Vel-<3et Team

958 Utoljára frissítve: 2016. február 28., vasárnap 09:22

Ezt olvasta már?

 • 2015. okt. 06. 08:02 Állati hírek
  Megölték Legolast, a gepárdot
  Felesleges orvvadászat lehetett az, aminek áldozatul esett a botswanai gepárd, akit a kutatók is megfigyeltek.
 • 2016. febr. 22. 07:58 VEL-VET hírek
  Együtt egy közös ügyért
  2016 február 12. péntekén érkezett egy röpke felkérés: "- Beszélj légyszíves állatorvosként az Együtt Egy Ügyért, Együtt az Állatkínzás Ellen tömegtüntetésen a Parlament előtt!" Nem tétováztam, egyből igent mondtam.
 • 2015. szept. 15. 07:48 Állati hírek
  Kleptomániás macska bukott le Amerikában
  Tigger, a kleptomániás macska Amerika új kedvence. Tigger egy Portlandban élő rendőr, Dave Kempas cicája. A férfi évekig értetlenül állt azelőtt, hogy állandóan játékokat, különféle használati tárgyakat, mindenféle kacatokat és szemetet talál az udvarán...
 • 2015. júl. 11. 08:40 Állati hírek
  Elválaszthatatlanok a mentett kisoroszlánok
  A két oroszlánkölyök, Shalom és Salaam márciusban születtek Gázában, és életük első két hetét a Rafaah állatkertben töltötték. Ott azonban nem tudtak róluk megfelelően gondoskodni, hiszen az állatkert rendkívül nehéz anyagi helyzetben van, és komoly károkat szenvedett a légicsapások idején.
 • 2015. szept. 11. 14:13 Állati hírek
  Megdőlt az egyfolytában alvás világrekordja
  Az Európában élő nagy pele a pelefélék családjának legnagyobb képviselője. De nem csupán ebben tart rekordot, egy új kutatás szerint ez a világ legaluszékonyabb állata. Képes akár 11 hónapot is aludni egyhuzamban.

Segítsünk rajtuk!