Bejelentkezés

Regisztrálás


2016. március 05., szombat 06:36 VEL-VET hírek

Állati Wellness Kutyakozmetika Székesfehérváron

Állati Wellness Kutyakozmetika Székesfehérváron

Vel-Vet - vagy Állati Wellness Team, a szavak közötti hasonlóság a szavakon túl is sok azonossággal és egyezőséggel rendelkezik. Merem ezt állítani, mivel ez a két név valahol egy tőről fakad.

Mindkét szolgáltató szervezetnél központi helyet töltenek be az ÁLLATOK és azok maximális szeretete.

De mit is jelent ez esetben a SZERETET? Az állatok maximális kíméletét, törődést, teljes odafigyelést és tökéletességet a munkavégzés során.

Ahogy a név fémjelzi, a wellness a maximális "testi-lelki jólét"-re való törekvés. Ez a manapság divatos kifejezés a kedvenc állatok életébe is kezd betörni. Miért?

Egyrészt mert velünk együtt élnek és ha érzelmi kötelék alakul ki, akkor őket is olyan kiváltságok illetik  meg, mint bennünket.

Másrészt a jó közérzet, érzelmi-lelki harmónia sok testi betegség megelőzését szolgálja. Itt nem csak arra gondolok, hogy egy elhanyagolt, csomós szőrzet okozta viszketegség, gyulladt fül, benőtt gennyes karom, kifakadt bűzmirigy által kiváltott fájdalom mennyi szenvedést, kínzó érzést okozhat kedvenceinknek.

Egy ápolt, jól karbantartott állat "jól érzi magát a saját bőrében", így egy jó kondícióval és erős immunrendszerrel felvértezve könnyebben veszi fel a harcot minden őt ledönteni akaró betegséggel szemben.

Gondoljuk át ezeket a tényeket alaposan és iktassuk be életvitelünkbe kedvenceink rendszeres ápolását és karbantartását.

Az Állati Wellness Team-nél magas szakmai színvonalra, teljeskörű odafigyelésre, felelősségteljes munkavégzésre, nyugodt, tiszta környezetre lelsz kedvenceddel együtt.Nem utolsósorban az időpontra való bejelentkezés és az időpontok szigorú betartása miatt kedvenced szépülése nem rabol el felesleges órákat napi programodból

Az Állati Wellness Kutyakozmetika Székesfehérváron a Toronysor 12. szám alatt található, lájkoljátok facebook oldalukat, ahol állati érdekességekkel lepnek meg Benneteket minden nap:

www.facebook.com/allatiwellness

Tegyétek próbára őket bátran, csak ajánlani tudom!

Dr. Paál Csaba és a Vel-<3et Team

2143

Ezt olvasta már?

 • 2015. júl. 03. 06:11 Állati hírek
  A kis árva kenguru új szülőkre talált
  Makaia, a nyolc és fél hónapos Goodfellow-kúszókenguru az Adelaide-i Állatkertben maradt árván, miután az anyja leesett egy ágról. Az állatorvosok pótmamát kerestek a kicsinek, Makaiát végül egy sárgalábú szirti wallaby erszényébe csúsztatták, aki felváltva táplálta a saját kölykét és az…
 • 2015. szept. 23. 20:00 Állati hírek
  Így éli az életét Julien, a Kecskeméti Vadaskert gyűrűsfarkú makija
  Major Dorottya, a maki gondozója mesélt a zoozoo.hu portálnak arról, milyen is egy gyűrűsfarkú makit felnevelni. Julien alig pár hónapos volt, mikor pótmamájához került, azóta már több mint 3 év telt el.
 • 2015. júl. 23. 07:15 VEL-VET hírek
  A bűvös 10.000....
  10.000 sok vagy kevés, minden relativitás és számmisztika kérdése... Jelen esetben, ha azt vesszük egy éve ennyi követő még csak álomnak tűnt ...
 • 2014. jan. 22. 21:07 Állati hírek
  Átlátszó izét fogtak Új-Zélandon
  Meglepő zsákmányt fogott két új-zélandi horgász: a horog végén egy szinte teljesen átlátszó valami volt. Stewart Fraser a fiaival horgászott a Karikari-félszigettől északra, amikor a furcsa élőlény bedőlt a csalinak.
 • 2015. júl. 17. 08:02 Állati hírek
  Varjú utazott egy sas hátán
  ... a képen egy varjút láthatunk, aki egy rövid időre megpihent egy sas hátán. A szürreálisnak tűnő madárutazás főszereplője valószínűleg a személyes területére betolakodó sast igyekezett elzavarni.

Segítsünk rajtuk!