Bejelentkezés

Regisztrálás


2016. március 05., szombat 06:36 VEL-VET hírek

Állati Wellness Kutyakozmetika Székesfehérváron

Állati Wellness Kutyakozmetika Székesfehérváron

Vel-Vet - vagy Állati Wellness Team, a szavak közötti hasonlóság a szavakon túl is sok azonossággal és egyezőséggel rendelkezik. Merem ezt állítani, mivel ez a két név valahol egy tőről fakad.

Mindkét szolgáltató szervezetnél központi helyet töltenek be az ÁLLATOK és azok maximális szeretete.

De mit is jelent ez esetben a SZERETET? Az állatok maximális kíméletét, törődést, teljes odafigyelést és tökéletességet a munkavégzés során.

Ahogy a név fémjelzi, a wellness a maximális "testi-lelki jólét"-re való törekvés. Ez a manapság divatos kifejezés a kedvenc állatok életébe is kezd betörni. Miért?

Egyrészt mert velünk együtt élnek és ha érzelmi kötelék alakul ki, akkor őket is olyan kiváltságok illetik  meg, mint bennünket.

Másrészt a jó közérzet, érzelmi-lelki harmónia sok testi betegség megelőzését szolgálja. Itt nem csak arra gondolok, hogy egy elhanyagolt, csomós szőrzet okozta viszketegség, gyulladt fül, benőtt gennyes karom, kifakadt bűzmirigy által kiváltott fájdalom mennyi szenvedést, kínzó érzést okozhat kedvenceinknek.

Egy ápolt, jól karbantartott állat "jól érzi magát a saját bőrében", így egy jó kondícióval és erős immunrendszerrel felvértezve könnyebben veszi fel a harcot minden őt ledönteni akaró betegséggel szemben.

Gondoljuk át ezeket a tényeket alaposan és iktassuk be életvitelünkbe kedvenceink rendszeres ápolását és karbantartását.

Az Állati Wellness Team-nél magas szakmai színvonalra, teljeskörű odafigyelésre, felelősségteljes munkavégzésre, nyugodt, tiszta környezetre lelsz kedvenceddel együtt.Nem utolsósorban az időpontra való bejelentkezés és az időpontok szigorú betartása miatt kedvenced szépülése nem rabol el felesleges órákat napi programodból

Az Állati Wellness Kutyakozmetika Székesfehérváron a Toronysor 12. szám alatt található, lájkoljátok facebook oldalukat, ahol állati érdekességekkel lepnek meg Benneteket minden nap:

www.facebook.com/allatiwellness

Tegyétek próbára őket bátran, csak ajánlani tudom!

Dr. Paál Csaba és a Vel-<3et Team

1909

Ezt olvasta már?

 • 2015. nov. 09. 11:42 Állati hírek
  Mesebeli tájakon élnek az izlandi lovak
  Troy Moth fotográfus körbejárta egész Izlandot, hogy megörökítse a táj szépségét és egyben azt is, hogy milyen mesebeli szépségű és nyugodt világban élnek az izlandi lovak.
 • 2015. jún. 04. 13:17 Állati hírek
  Kiborgteknőst engednek a tengerbe
  Kiborgteknőst engednek a tengerbe. Ugyan megmentették az állatot, de nem tudott enni, ezért 3D-nyomtatással titán állkapcsot hoztak létre neki - akár egy cyberpunk akciófilm főszerepére is pályázhatna a teknős
 • 2015. aug. 30. 09:12 Állati hírek
  Különleges mélytengeri élőlényeket találtak a Karib-tengernél
  A Karib-tenger Puerto Rico közeli térségében a mélytengeri élővilágot derítették fel egy robotjárművel, ami rendkívül jó és éles képeket készített mindenki nagy örömére. (videó)
 • 2015. szept. 23. 07:05 Állati hírek
  Egy hétig őrizte bajba jutott barátját a hűséges kutya
  Phoebe és Tillie elválaszthatatlan barátok, mindent együtt csinálnak és megesik, hogy olykor-olykor elcsavarognak a washingtoni Vashon Island-en lévő otthonukból. Nemrég is ez történt, azonban a két kutya nem tért haza a felfedezőútjáról és a gazdájuk hiába kereste őket.
 • 2015. szept. 07. 09:48 Állati hírek
  Siri és Iris - a testvéri barátság
  Siri, a gepárd az ausztrál Taronga Western Plains Zoo "rácsai" között jött világra egyedüli kölyökként. Anyja helyett a gondozók nevelik: amikor 3-5 utód helyett csupán egy lát napviágot, a kicsit gyakran eltaszítja szülője, mivel az egykék túlélési esélye (a vadonban)…

Segítsünk rajtuk!