Bejelentkezés

Regisztrálás


Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Titkos kulcs Emlékezz rám

TÉMA: Bőrdaganat

Bőrdaganat 2016 jan. 31 07:18 #36

  • szandi
  • Nem elérhető
  • Kezdő
  • Hozzászólások: 7
Tisztelt Doktorúr! Kutyánknál tavaly novemberbe bőrdaganatot távolitottak el! Sajnos rosszindulatú grade 3 lett a szövettan! Pedig igy ránézésre senki nem gondolta volna nem volt nagy se csúnya! Az orvos is úgy tippelte tuti jóindulatú fajta lesz de sajnos nem! A kutyus jókedvű semmi probléma nincs vele minha misem történt volna! Az orvos annyit mondott semmi tennivaló nincs vele figyelni kell ha valahol látjuk hogy kiújul a daganat azonnal vinni őt leszedetni! Valamint 3 havonta vérvétel! Az első megtörtént ami tökéletes lett! Vérvétel! Kezelést nem kap semilyet! Viszont én adom neki a K-9 IMMUNITY nevű daganatos kutyák részére való immunerősitő táplálék kiegészitőt! Az adagolás megvan hogy mennyit naponta,3 tablettát kap a súlya szerint! Azt viszont nem tudom és ez a kérdésem is hogy meddig lehet egyhuzamba adni folyamatosan a kutyának?? Mi a második dobozt adjuk neki egy doboz majdnem 1 hónapig elég,84 db van benne! Az orvos azt mondta adjuk neki!!! De hogy kell e szünetet tartani azt nem tudom a tájékoztatón sincs rajta! Szeretném kikérni doktorúr véleményét! Előre is köszönöm!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Bőrdaganat 2016 febr. 18 10:23 #41

Kedves Szandi!

Hogy pontos válasz legyen adható a kérdésére, ehhez sajnos tisztázni kellene néhány dolgot. Először is milyen típusú daganat került eltávolításra.

Valószínűsítem, hogy egy grade III mastocytoma, ami egy rosszindulatú bőrdaganat közepes súlyosságú formája. Ez a daganatféleség gyakran újul ki és ritkán okoz áttéteket. Az orvosuk helyesen döntött, hogy radikálisan eltávolította és utána rendszeres kontroll vizsgálatokat írt elő.
Sajnos ezekről a szűrővizsgálatokról sem írt semmit. Az eredmények biztatóak, így remélni lehet, hogy nem lesz kiújulás.

A másik, hogy a K9 Immunity összetételéről semmit nem közöl a gyártó, ezért nem is ítélhető meg, hogy huzamosabb szedése esetén várható-e valamilyen nemkívánatos mellékhatás a vitaminok és az ásványi anyagok szervezetben való feldúsulása miatt. Ha a dobozon van összetétel leírás, akkor nézze meg a ADEK vitaminok mennyiségét a mikroelemek közül pedig a réz, cink, kobalt, mennyiségeit, hogy megnyugtató választ lehessen önnek adni.

Üdvözlettel:
Paál Csaba
Utolsó szerkesztés: 2016 febr. 18 10:24 Írta: dr Paál Csaba.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Moderátorok: dr Paál Csaba

Amennyiben hibát vagy problémát észlel a fórum működésében, jelezze azt az admin@vel-vet.net címre.

Előző hozzászólások

  • Nincs üzenet